Faruk ÇUBUKCU
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.223
- Bisiklet
- Mosso
Takriben yarım saat önce oldu bu olay. Ben genelde gördüğüm kişileri uyarıyorum arkadaşlar. Kaldırım dururken bisiklet yolundan yürüyenleri, ben yaklaştığım halde arabasının kapısını açanları vb. davranış gösterenleri uyarıyorum. Şimdiye kadar hepsi de hatasının farkına varıp anlayışla karşıladılar beni. Akabinde gülümseyerek ayrıldıklarımız da oldu. Fakat en son bir (bu sözü söylemekten kendimi alamıyorum) çirkefe rastladım. Bugün yine bisiklet yolundan işime doğru geliyorum polis amcamız elleri cebinde sallana sallana bisiklet yolunun ortasından gidiyor. Karşıdan da bisikletli geliyor. Yanına durdum. Aramızda geçen konuşma;
-Hocam aşağıdan yürüseniz de biz de buradan rahatça geçsek?(Bu esnada elimi uzatıyorum ve tokalaşıyoruz)
-O kadar adam yürüyor bir tek beni mi görüyorsun?
-Ben gördüğüm kişileri genelde uyarıyorum.
-Saygısız! Ben zaten aşağı inecektim(burada çark etti kendisi).
Normal caddeden giderken bisiklet yolundan gidin diye anons geçerler. Bisiklet yolundan gideriz saygısız oluruz, kabahatli oluruz. Yaşamayalım mı biz buralarda? Oysa kaskımı, eldivenlerimi eksik etmem. Neyse hayırlısı olsun diyorum ve uyarmaya devam edeceğimi kendisi buradan zor görür ya kendisine de tekrar söylüyorum...
-Hocam aşağıdan yürüseniz de biz de buradan rahatça geçsek?(Bu esnada elimi uzatıyorum ve tokalaşıyoruz)
-O kadar adam yürüyor bir tek beni mi görüyorsun?
-Ben gördüğüm kişileri genelde uyarıyorum.
-Saygısız! Ben zaten aşağı inecektim(burada çark etti kendisi).
Normal caddeden giderken bisiklet yolundan gidin diye anons geçerler. Bisiklet yolundan gideriz saygısız oluruz, kabahatli oluruz. Yaşamayalım mı biz buralarda? Oysa kaskımı, eldivenlerimi eksik etmem. Neyse hayırlısı olsun diyorum ve uyarmaya devam edeceğimi kendisi buradan zor görür ya kendisine de tekrar söylüyorum...