Scudo Sports

Polis beni çağrıyor

@halil ibrahim duran

Ben de bu halil nerde diyordum, bu konu tam senlik. EEE A.....'lik kolay degil, sen anladin.:D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Scudo
@chn krmz

Eğer önemli bişey olsaydı gidip sorduğunuzda üstünüze çullanırlardı çullanmadılarsa hatta yarın gel bakarızdedilerse önemli bişey değildir veya o an çullanmak istememişlerdir

@Ali Ç.

belki adam. tek başıma iyi çullanamam yarın çok kişi daha iyi çullanırız diye düşünmüştir :D

@chn krmz

Hahaha [emoji1]bişey olcağını düşünmüyorum ama brlli olmaz tekneyi ayarlamak lazım kaçmak için (şakaşaka)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
https://i.hizliresim.com/pYZYXq.jpg

@chn krmz

Uzlaşmıcam derken bir de sen taciz etmişsine dönüyor o uzlaşmamaya çalışıyormuşmu? Bak sen o zaman olaya.

Karakol deyince geriliyorum ben. Lisede evimin önünde gravatlı bir şekilde lise kıyafetleriyle gördü. Evimi sordu gösterdim. Lise kıyafetlerinden mi haberi yok yoksa lise kıyafetlileri okuma yazma bilmiyor diye biliyor bilmiyorum ama gözümün önündeki apartman nosunu ve isimini sorudu anlamadım gitti. Kimliği aldı telsizle soruşturdu sonra kimliği verip bir daha seni buralarda görmeyeyim deyip gitti. Apartmanın önünde adamın biri telefonla konuşuyor numarası yapıp saatlerce etrafı kolaçan etti. 155 e bildirdim insanlar sokakta telefonla konuşamaz mı diye bağırdı azarladı. Akşam birinin evini patlatmışlar. O yüzden dikkatli ol. Bir anda sen suçlu durumuna düşme. ^^

@kivilcimb

Ses seda çıkmadığına göre karakolda misafir ettiler galiba :)
Şakası bir yana emniyetin karakoldan çağırma yöntemleri biraz garip. Bir trafik polisi ekibini şikayet etmiştim. Sabit bir numaradan arandım ve kendisinin polis memuru olduğunu belirten biriyle konuşmuştum. Dilersem yazılı ifade verebileceğimi, buna imkanım yoksa şikayet dilekçemde belirttiklerimi yazılı ifade olarak kullanabileceklerini, dilersem de şikayetimi geri çekebileceğimi belirttiler. İfade vermeye gitmedim. Şikayetimdeki yazılarımı ifadem olarak kullanılabileceğimi belirttim.

Benim olayımda savcılık bir durum olmadığından dolayı karakola gitme gibi bir zorunluluğum yoktu.

@Murat Cömez

insan kendi aklını başından nasıl alır murat abım:):)

merak etmeyin ben iyiyim :D
tahmin ettiğim gibi 10 ay önce savcılığa şikayet ettiğim olay ile ilgili. imza atıp çıktım. savcılıktan belge gelecekmiş tekrar.

@Turan Babacan

elimde kanıtlarım var nereye benden şikayet ediyo :D
yani kanıtlar hala duruyorsa :D

Bu kadar stres yapmayın arkadaşlar. Gorev geregi bende cok kez kapiya bu tarz not biraktim.

10 ay önceki şikayet yeni sonuçlanacak desenenize... :alkis:

@chn krmz

Ee bu kadar mı? Şikayet ettiğin şahıs senden şikayetçi değilmiymiş. Ne bileyim "efendim zorla arattırıyordu beni" gibi.. :D

@SerkanH

yok abi ya o benden nasıl şikayetçi olsun. önce ben davrandım. taa 10 ay önce :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Geri