Scudo Sports

polinez offroad -

Sanırım hiç lastik patlamamış. Oldukça güzel bir tur olmuş. İleriki günlerde aynı güzergah üzerinden gitmeyi planlıyoruz.
Ayaklarınıza ve emeklerinize sağlık.

Scudo
Eyvallah dostlar maalesef dalmışım formu takip edemedim kadir beni aradı bende bisikletleri bakıma vermiştim bu tura katılamadım ayağınıza sağlık canavar bir tur olmuş

görüşmek dileğiyle

sağlıcakla kalın

:in: Sevgili arkadaşım mükemmel offroad kim demiş çamur bulaşır diye?İşte mücadele işte takım ruhu tertemiz orman havası.Naaaaapacan İstanbulun stresinde .....Fotolardada nostaljiyi yakalımışsın .Paylaşım için teşekkür ederiz saygılar sağlıklı bol pedallar:in:

@G.Cem

:)
konuyu okurken, keşke forumda GPS veri bankası oluşturulsa da GPS kullanıcıları birbiri ile bilinmeyen parkurları paylaşsa fikri geçiyorken mesajınız beni mutlu etti ;)

ayaklarınıza sağlık.

Güzel tur olmuş resimlerde güzel doğa ile başbaşa pedallamışsınız.Kazasız bol pedallar.

• Beğen
Tepkiler: karaburga
Abi ayaklarınıza sağlık, imrendirdin hepimizi.Bu arada beyazlar da sana yakışmış, e artık yaz geliyor:)

arazi şartları kullanmayı en sevdiğim yerdir.tam pedallancak bir yermiş.paylaşımınız için teşekkürler.

Geri