Scudo Sports

Polaroid'in küp şeklindeki aksiyon kamerası Türkiye'de

olympos

Daimi Üye
Tepki
189
İsim
Enes
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Polaroid’in ilk olarak CES 2014’te tanıttığı ultra küçük aksiyon kamerası (link) Türkiye’de satışa sunuldu. 2 metreye kadar su geçirmez özelliğiyle dikkat çeken cihaz, 6 mega piksel çözünürlükte fotoğraf çekme ve 1080p video kayıt yeteneğine sahip.

3024586-poster-p-polaroid.jpg
Küp şeklindeki aksiyon kamerası, 35 mm’lik boyutuyla her yere sığacak kadar küçük. Mıknatıslı gövdesiyle metal yüzeylere kolayca tutturulabilen cihaz, darbelere karşı da oldukça dayanıklı. Pili tam doluyken 90 dakikaya kadar çekim imkanı tanıyan kamera, microSD yoluyla 32 GB’a kadar depolama alanı sunuyor. Siyah, kırmızı ve mavi olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle gelen Polaroid Cube’ün Türkiye satış fiyatı 399 TL.

Scudo
Güzel ürün ama çok da yeni değil Ağustos tan beri var gittigidiyorda 350 tl ye satılıyor

Doğrudur, benim yeni duyduğum birşeydi paylaşmak istedim

@olympos

Çog güzelmiş, fakat fiyatı biraz pahalı gibi Ben 250 TL'ye SJ4000 almayı düşünüyorum.

@hucumkedi
go pro'nun veya sony action'un yanında hem boyutuyla hem fiyatıyla daha compact kalıyor, bu da onların yanında bi seçenek. sj4000'e gelirsek tam bi f/p ürünü :) ama gece çekimi videolarının gerçeğini yansıtmadığı söyleyenler var

@olympos

Evet gece çekimleri kötü ancak gündüz çekimleri GoPro'ya yakın hemde GoPro'da ayrıca satılan tüm aparatlar SJ4000'de standart fiyatın içinde geliyor.

• Beğen
Tepkiler: olympos
Polaroidin goruntusu ve renklerı ınsanı cezbedıyor ama SJCAM ınde Kup seklınde modelı var. :eek: Hem Polaroıd gıbı kucuk hem de cazıp fıyatlı ;) (link) Ek olarak Polaroıd de olmayan ekran ozellıgı de mevcut.

Gunduz cekımı :

Gece Cekımı

• Beğen
Tepkiler: şahin bora
Geri