Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pinarello DonKey 2010

Şafak Atilla Akpınar

Forum Bağımlısı
Tepki
1.566
Bisiklet
Trek
Yeni makinem beyler; Pinarello dogma donkey beyler yarı ömründedir.biraz hor kullanıyorum. Vites çekiş sistemi 4x4 full carbon set campag chorus 11, harika bir set yokuşlarda sanki beni bisiklet taşıyor. Satıp bir üst modelini almayı düsünüyorum. Sizce satmam dogru bir karar olur mu? Yorumlarınız lütfen seviyeli olsun. 2011 modelinde biraz time trial oldugu icin rüzgarı iyi kullanıp ortalama hızımı artırmak istiyorum. Kararsızım

Scudo
:D Valla aerodinamik yapısı biraz zayıf gibi.Donanımlarına diyecek yok.Rengi vs. harika :D Samanını, arpasını vermeyi unutmayın ve birde nalları aşındıkça yenileyin sizi uzun süre idare eder. :D İyi günlerde kullanın.Bu arada en güzel gözlere sahip olduğu söyleniyor doğru mu? :D

Bence arka çamurluğu sökün. Elcikler fazla yukarı bakıyor. Onları 45 derece eğelim. Bu arada çekiş sistemi Saram'mı Shimano'mu ?

İyi makine. Kazasız sürüşler .

@İsmail ŞEN
Unuttuklarımı yazmışsın ya,süper yorum tebrikler:D

Cem Unden ve djayo yorumlarınız için teşekkürler :D
campagnolo 2010 sete sahibim,ama sürekli sabit bir hızdayım bir türlü atak çekemiyorum.

@Şafak Atilla Akpınar

Öncelikle tur heybesini çıkartmalısınız. Heybe hem görsel açıdan pek hoş durmuyor hemde fazladan ağırlık yapıyordur.

Atak çekebilmek için çekiş sisteminin yağlanmasında normal yağ yerine NEFT YAĞI kullanmanızı öneririm. O kadar hızlı atağa kalkacasınızki bisikletin üzerinde durmanız güçleşecektir.:D

Görselliğe diyecek yok :) Keza çekiş sistemi de öyle. Lastikler tubeless mi? Sıvı sıktınız mı? Virajlarda yol tutuş nasıl? Ayrıca tek tekere falan kalktınız mı :) Hayırlı olsun. Bizim köyde de var bunlardan bi ara gezi imkanımız olursa gezelim :)

@Mehmet Ser

Uluslarası ajanslara güzel bir foto numunesi olur . Reuters , İhlas Haber Ajansı falan kaçırmamalı bu fotoğrafı bence

Beyler her birinizin yazdığı yoruma yorum ile karşılık vermek isterim ama bu mümkün değil:)Eğlenmek maksatlı olduğu için hep birlikte gülelim:)
Yorumlarınız ve beğenileriniz icin ayrıca teşekkür ederim:)

Edit:bi modifikasyon yaptım ve heybeyi çıkardım şimdi daha hızlı gidiyorum

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
Çok besleme:) Maazallah kadron çatlar:D Biliyorsun ömür boyu garantisi yok:D:D

Geri