Scudo Sports

Philippe Gilbert 220 km 50,6 km/h ortalama...

Scudo
Bugün kü etapta aşırı rüzgar vardı bu nedenle ortalama yüksek. Büyük dişli kullanmalarının sebebide rüzgar. Gilbert verdiği röportajda düz yolda 75km hıza ulaştıklarını söyledi. :)

Rüzgar olsa da 220 km boyunca hep arkadan esmesi mümkün değil.
İnsan değiller..
Neyse, yeni olduğum için konu açamadım buraya yazıyorum, salkano ng650ye dropbar takıp yarış bisikletine çevirebilir miyim yardımlarınızı bekliyorum

Filcil(Philippe Gilbert); iyi bir punçördü Ardenlerde çok iyi iş çıkarırdı.Şimdi rulör vasıfları da gelişti.50 km/sa ortalama Rube fatihliği de bunu göseriyor.Filcil keşke kariyerinin son zamanlarında olmasaydı;izlemesi keyifli, özel bir sporcu,çok özel bir klasikçi.

Filcil(Philippe Gilbert); iyi bir punçördü Ardenlerde çok iyi iş çıkarırdı.Şimdi rulör vasıfları da gelişti.50 km/sa ortalama Rube fatihliği de bunu göseriyor.Filcil keşke kariyerinin son zamanlarında olmasaydı;izlemesi keyifli, özel bir sporcu,çok özel bir klasikçi.

(link)

Hangi rubeden söz ediyorsun hamlet. Bu arada cancellera nın zaferi üzerinden altı koca yıl geçmiş. Daha dün gibi hatırlıyorum.

Sanki adam tek basina gitti...
40 kusur kisi beraber gittiler. Birbirlerinin ruzgarina saklandilar. Etabin tamami ya arkadan ya da arka yandan sert ruzgar eserken gecildi. Etap yuksekte baslayip biraz daha alcak bir irtifada bitti. Bunlarin hepsini hesaba katarsaniz bu isin bir mucize olmadigini gorursunuz

(link)

Hangi rubeden söz ediyorsun hamlet. Bu arada cancellera nın zaferi üzerinden altı koca yıl geçmiş. Daha dün gibi hatırlıyorum.

2019 Paris Roubaix
50 km/sa ortalama Rube fatihliği demişim anlatım bozukluğu olmuş.''50 km/sa ortalama ve Rube fatihliği'' deseydim daha iyi bir ifade olacaktı.Vurgulamaya çalıştığım Rube'yi 50 km/sa ile aldım değildi.

Sinek öldüren lambalardan bahsediyor da ne alaka anlamadım.

Bot mu acaba ?

''Anonim'' yoksa sen mi geldin?:snzdglsn:

Cevap yazdığınız mesaj galiba silinmiş. Ne diyordu vatandaş?

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Gece kahvecileri gibi olmuş başlığın durumu :p

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
konuya açıklık getirme görevi bana düşmüyor ama yarışların içerisinde olamasamda canlı olarak izlediklerimden şu sonuca vardım herkes yerli yersiz öne geçiyor kimi pelotondan kopmaya çalışıyor kimi pelotondan kopanın arkasından gideyim peşinde kimse geride kalmıyor hep bir atak söz konusu ve o kadar bisikletçi aralarında acayip bir rüzgar tüneli oluşuyor ortalarına geçseniz pedal çevirmeden gidersiniz o derece :eek: bu sebeple ortalama hiç düşmüyor bizim klüpteki bazı sporcuların dar alan yarışını 42 ortalama ile bitirdiklerini söylemişlerdi inanamadım ama gerçekmiş bizler için imkansız olabilir ama insan yarış psikolojisine girdimi ortaya çok farklı sonuçlar çıkabiliyor

Geri