Scudo Sports

Peugeot T11 Kullanıcı Kulübü

1. 38c üstü lastik işini unut . 35c üstü mantıksız kadro aralığını zorlarsın
2. 49 kadro almalısın.
3.jant göbekleri dandik çok zorlamaya gelmez. 35c dişli lastik takarsan patika yaparsın.
4.c. 3 lü aynakol her zaman tur yapan için daha iyi. Tırmanma olarak 2 li ayanakolu rahat geçer. X2 nin Son hızı 3 lü aynadan daha düşük.

Scudo
Bursanın dağ yollarında yokuşlar beni zorlayınca aynakolu 22/32/44, rubleyi de 11/36 ile değiştirdim pamuk gibi oldu bisiklet. %14 eğimleri yürüyüş hızında da olsa mola vermeden çıkabiliyorum artık. Benim gibi kilolu, dizleri ve kalbi zorlamak istemeyen arkadaşlara tavsiye ederim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: amasseia
Bursanın dağ yollarında yokuşlar beni zorlayınca aynakolu 22/32/44, rubleyi de 11/36 ile değiştirince pamuk gibi oldu bisiklet. %14 eğimleri yürüyüş hızında da olsa mola vermeden çıkabiliyorum artık. Benim gibi kilolu, dizleri ve kalbi zorlamak istemeyen arkadaşlara tavsiye ederim.
Hayırlı olsun 2020 ve öncesindeki flat gidonlu modelse eğer tırmanış için barend tavsiye ederim.
Screenshot_20230208-144402_Gallery.jpg

Hayırlı olsun 2020 ve öncesindeki flat gidonlu modelse eğer tırmanış için barend tavsiye ederim.
300490 dosyayı görüntüle

Teşekkür ederim. Barent sonradan aldım. Uzun yol yapmıştım, mola verdiğim esnada benzinlikte cüzdandan parayı çıkaramayınca ilk iş barent almak oldu. Tırmanırken de çok işe yarıyor gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Bursanın dağ yollarında yokuşlar beni zorlayınca aynakolu 22/32/44, rubleyi de 11/36 ile değiştirdim pamuk gibi oldu bisiklet. %14 eğimleri yürüyüş hızında da olsa mola vermeden çıkabiliyorum artık. Benim gibi kilolu, dizleri ve kalbi zorlamak istemeyen arkadaşlara tavsiye ederim.

hocam maliyeti ne kadar oldu bu işlemin

Dostlar merhabalar,
20230223_200934.jpg

Konu içinde 2020 haziranında paylaşılmış bir bisikleti sahibi pekte kullanmadan yaklaşık 3 yıl sonra sahiplendim, o zaman bir iki görsel yüklemiş arkadaş :)
Brooks'u evcilleştiriyorum şu ara. Amoeba JY-875 Barendler 62cm'lik gidonla tırmanış için çok efektif oldu. 2020 yılında lastikler Schwalbe, vites ve fren kolları ayrı olarak satılıyormuş. İki adet 700X32 gravel lastiği takmayı düşünüyorum. Günlük egzersiz, Anadolu yakası köy yolları için keyif makinesi oldu.
Yalnız şaft borusu çok uzun tutulmuş.

Merhaba 3500 e aldım. Sonrasında Alba elektrik kiti taktırdım. Aksesuar(kask,far çocuk koltuğu vs) derken 12.000 civarı masraf yaptim. Bisiklet çok güzel hafif. Eksi yani ıslak zeminde gelen tekerler çok kayıyor. Elcikler ile ilgili olumsuz yorumlar vardı eldiven kullanan biri olarak hiç sıkıntı yaşamadım. Elektrikli kit takmayı düşünürseniz de ön teker motor almayın kesinlikle. Ben arkaya çevirdim sonradan. başka sorunuz olursa seve seve cevaplarım 254067 dosyayı görüntüle254068 dosyayı görüntüle254069 dosyayı görüntüle254070 dosyayı görüntüle
Sizin 500 watt mı kit? Neden ön tekerde önermiyorsunuz?

Dostlar merhabalar,
300872 dosyayı görüntüle

Konu içinde 2020 haziranında paylaşılmış bir bisikleti sahibi pekte kullanmadan yaklaşık 3 yıl sonra sahiplendim, o zaman bir iki görsel yüklemiş arkadaş :)
Brooks'u evcilleştiriyorum şu ara. Amoeba JY-875 Barendler 62cm'lik gidonla tırmanış için çok efektif oldu. 2020 yılında lastikler Schwalbe, vites ve fren kolları ayrı olarak satılıyormuş. İki adet 700X32 gravel lastiği takmayı düşünüyorum. Günlük egzersiz, Anadolu yakası köy yolları için keyif makinesi oldu.
Valla çok güzel bisiklet, hayırlı olsun, Allah kazasız belasız sürüşler kısmet etsin.
Sorması ayıp kaç liraya aldınız?
MTB'yi böyle birşeyle değiştirme fikri hasıl oluyor bazen kafamda da o yüzden soruyorum.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Valla çok güzel bisiklet, hayırlı olsun, Allah kazasız belasız sürüşler kısmet etsin.
Sorması ayıp kaç liraya aldınız?
MTB'yi böyle birşeyle değiştirme fikri hasıl oluyor bazen kafamda da o yüzden soruyorum.
Merhaba hocam, ikinci el almış olduğumdan tabi sıfırından daha uygun oldu, ikinci el piyasası da malum değişken. Çok ciddi engebeye girmiyorsanız bence değerlendirilebilir. Bu arada ben yol bisikletimin yanına ikinci bisiklet olarak aldım ( yalnız yol bisikleti henüz yok) 😀

Merhaba hocam, ikinci el almış olduğumdan tabi sıfırından daha uygun oldu, ikinci el piyasası da malum değişken. Çok ciddi engebeye girmiyorsanız bence değerlendirilebilir. Bu arada ben yol bisikletimin yanına ikinci bisiklet olarak aldım ( yalnız yol bisikleti henüz yok) 😀
Yol bisikletimin yanına MTB kullanıyorum ama ne bileyim böyle bir bisiklet ile değiştirsem mi diyip duruyorum kendi kendime. Aslında yaşadığım ilçenin yolları şantiye gibi tam MTB'lik ama şehir bisikleti de iş görür gibi. Gezinti, spor maksadıyla sürüyorum, bazen de engebeye girdiğim oluyor nadiren.
Sizinki de iyiymiş, olmayan yol bisikletinin yanına almak 😄

Yol bisikletimin yanına MTB kullanıyorum ama ne bileyim böyle bir bisiklet ile değiştirsem mi diyip duruyorum kendi kendime. Aslında yaşadığım ilçenin yolları şantiye gibi tam MTB'lik ama şehir bisikleti de iş görür gibi. Gezinti, spor maksadıyla sürüyorum, bazen de engebeye girdiğim oluyor nadiren.
Sizinki de iyiymiş, olmayan yol bisikletinin yanına almak 😄
Bu defa Bike fit yaptırıp seçmeyi düşünüyorum bisikleti. Yoksa ayarlamalar, optimizasyonlar, sele, kal, pedal, ayakkabı denemeleri külliyen hem zaman hem para kaybı.
Fırsatlayabilirsem bike fit ile başlayacağım sürece bakalım. Bu da belki satılır belki kalır bakalım.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Dostlar merhabalar,
300872 dosyayı görüntüle

hayırlı olsun hocam. lastik olarak mitas flash yada mitas hook zırhlı versiyonlarını tavsiye ederim. schwalbe, maxxis, continental, vitoria'nın lastiklerinden daha ucuz ve kaliteli bence

hayırlı olsun hocam. lastik olarak mitas flash yada mitas hook zırhlı versiyonlarını tavsiye ederim. schwalbe, maxxis, continental, vitoria'nın lastiklerinden daha ucuz ve kaliteli bence
Hocam teşekkürler bir göz atarım ama sırtı düz kenarları dişli modellerden var aklımda. Jantlardaki Peugeot stickerlarını da çıkarıp amber yanak bir lastik takabilirim.

• Beğen
Tepkiler: wrmsty
Hocam teşekkürler bir göz atarım ama sırtı düz kenarları dişli modellerden var aklımda. Jantlardaki Peugeot stickerlarını da çıkarıp amber yanak bir lastik takabilirim.
amber yanaklı lastiklerden hiç kullanmadım hocam. schwalbe, cst, vittoria, conti ve maxxis kullandım. cst ve mitas patlamaya dayanıklılık konusunda oldukça iyiydi.

Merhaba arkadaşlar. T 11 x 2 , almayı düşündüğüm modeller arasında. Tavsiye eder misiniz? Ön değiştirici microshift olmuş bu arada.

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Merhaba arkadaşlar. T 11 x 2 , almayı düşündüğüm modeller arasında. Tavsiye eder misiniz? Ön değiştirici microshift olmuş bu arada.
T11x2 güzel bir bisiklet. Ön aktarıcınin microshift olması supriz olmuş . bir de aynı kadro Bianchi olarak da satışa çıktı. bayilerde var . yeni Bianchi t11 lere de bakmani tavsiye ederim.

...bir de aynı kadro Bianchi olarak da satışa çıktı. bayilerde var . yeni Bianchi t11 lere de bakmani tavsiye ederim.

Birileri Bianchi'ye web sitesinin kurumsallığın en önemli bileşenlerinden biri olduğunu söylese keşke.
(link)'te web siteleri (link) olarak görünüyor ama suspended. (link) de ölü.

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Birileri Bianchi'ye web sitesinin kurumsallığın en önemli bileşenlerinden biri olduğunu söylese keşke.
(link)'te web siteleri (link) olarak görünüyor ama suspended. (link) de ölü.
Kesinlikle katılıyorum . bayilerde yeni Bianchi ler satışta ama ortada müşterilerin ürünleri incelemesi için bir web sayfası yok. sonra niye Carraro daha çok satıyor diyorlar . ya da global firmalar neden başarılı diyoruz. ya da cycle europe Türkiye piyasasını önemsemiyor. oysa ürünleri gayet başarılı

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Eğer bulunduğunuz yer bol yokuşlu ise T11 tavsiye ederim aynakol/ruble oranlarından dolayı. Kondisyonunuz iyiyse başka tabi

• Beğen
Tepkiler: rawnerve
Geri