Scudo Sports

Peugeot Bİsİklet

ozan_gurkan

Aktif Üye
Tepki
21
ArkadaŞlar Bİ Tane Peugeot 100 Bİsİklet Buldum
Tahmİnİ 7-8 Senelİk Sİzce Alinirmi.
Peugeot SaĞlammii Vve Bu Bİsİkletler Fransiz Malimi.

• Beğen
Tepkiler: Himmet401
Scudo
Bisikletin resmini koymamışın bende peugeot 1975 yol bisikleti var ve biniyorum sağlam bisiklet peugeot fransız malıdır.Bisikleti alacak isen kadroya iyi bak çatlak olmasın alacağın bisiklet yol bisikletimi mtb mi kadro sana uygun ve sağlam ise yedek parçalar içinde eskiyen varsa değiştirip bakım yapıp binebilirsin diye düşünüyorum.

bisiklet öyle ahım şahım bişey değil kardeşime alcım 20 tl ye

sitenin ana sayfasına bakarsan gerekli bilgi verilmiş.

kardeş bulamadım ya sen bi yardımcı olursan şu resimleri koyim.

eyvallah kardeş sağol da
peki nasıl yaptın bizede öğret bizde yapalım.

eder neden etmesin ama ufak tefek bakım ve temizliqe ihdiyacı var gibi gözüküyor.

Resim yükleme sitelerinden birine upload ediyoruz (ben hizliresim kullandım) daha sonra oradan url olarak kopyalayıp buradaki mesaj cevaplama paneline yapıştırıyoruz

Arkadaşım 20 Lira eder mi diye soruyorsun, Peugeot mu fransız mı, orijinal mi falan diyorsun. üzerindekiler sticker olsa, peugeot olmasa ne olacak ki 20 Liralık bisiklet? Zaten adam gibi bir yere girip 2 kişi bir öğün yemek yesen 20 Liraya çıkarsın. bozuk kırık bir yeri yoksa al. Götürür bir bisikletçiye de 15-20 Lira daha verirsin (Eğer değişecek arızalı bir parçası yoksa) Bisikletçi bir güzel yıkar, yağlar, frenlerini, viteslerini ayarlar verir.. Bu arada bisiklet 26 jant

arkadaşlar bisikleti aldım 20 tl ye bi güzel tinerle zincirini dişlilerini yıkadım.
sonra güzelce cifledim. bisiklette sadece vitesin telinde sorun vardı
onuda götürdüm teli değiştirdi. üç beş ayar yaptı 3 tl de bisikletçiye verdim.
çok memnunum süper bisikletmiş.

Güzel bisiklet hemde çok ucuza almışın bakımınıda yaptırmışın sana bol pedallar.

Geri