Mustafa abi çok teşekkürler sizin gibi profesyonel abilerimizden yorum almak bizim için onur umarım bir gün birlikte pedal çevirmek nasip olur diyorum.. kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.. Antalyadan selam ve sevgiler
Kadir abi turunu bir çırpıda bitirdim.Sonra dedim bi eksiklik var dedim tekrar inceledim yine göremedim.Hani bazı dostlar hani mangal demiş ama geçtik mangalı Aksu da bi köfte piyaz yapmazmı insan be abi?Neyse resimler öyle güzelki üstünde fazla duramıyor insan.Paylaşımın için çok teşekkürler....
Çok teşekkürler Bülent
çok haklısın aksuda köfte oldukca meşhur dediğin gibi yememek biraz ayıp oldu ama insan tok olunca pek yemek aramıyor. ama sen rahat ol yakında aksuya sırf köfte yemeye gidecem kendine iyi bak ilgi ve alakana teşekkürler...
Teşekkürler Ahmet bey bu geziyi yapalı bayağı oldu.
Köpek yavruları biraz büyümüştür sanırım ama çok sevimlilerdi dediğiniz gibi onlar için gitmeye değer emin olun
merhaba Kadir bey istanbul dan 3 arkadaş bu royatı yapmak için cumartesi günü antalyada olacağız.pazar sabahıda sanırım bisikletlerle yola çıkarız,tur öncesi söylemek istediğiniz bir hatırlatma olabilir mi;?