Scudo Sports

Perge Antik kent "Antalya"

@Özgür ARSLAN

Akdenize her zaman bahar erken geliyor, sizde kışın tadını çıkaranlardansınız..
kendinize iyi bakın yorumunuz için çok teşekürler...

Scudo
@nalçacı42

Mustafa abi çok teşekkürler sizin gibi profesyonel abilerimizden yorum almak bizim için onur :) umarım bir gün birlikte pedal çevirmek nasip olur diyorum.. kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.. Antalyadan selam ve sevgiler

@Mustafa CEBECİ

Çok teşekkürler Mustafa bey..
sağlıcakla kalın...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa CEBECİ
@memiş yenigöl

Çok teşekkürler..

@Cihan Bilgiözü

Hayırlısı bakalım izmite geldiğimiz bir gün turlarız kıymetli kardeşim :)

Kadir abi turunu bir çırpıda bitirdim.Sonra dedim bi eksiklik var dedim tekrar inceledim yine göremedim.Hani bazı dostlar hani mangal demiş ama geçtik mangalı Aksu da bi köfte piyaz yapmazmı insan be abi?Neyse resimler öyle güzelki üstünde fazla duramıyor insan.Paylaşımın için çok teşekkürler....

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@Bülent ŞİMŞEK

Çok teşekkürler Bülent :)
çok haklısın aksuda köfte oldukca meşhur dediğin gibi yememek biraz ayıp oldu ama insan tok olunca pek yemek aramıyor. ama sen rahat ol yakında aksuya sırf köfte yemeye gidecem :D :D kendine iyi bak ilgi ve alakana teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Bülent ŞİMŞEK
Kadir Bey çok güzel bir tur olmuş. Perge'ye 1-2 kez gitmiştim fakat bu köpek yavruları hâlâ duruyorsa onlar için tekrar gidebilirim :)

• Beğen
@Ahmet ATA

Teşekkürler Ahmet bey bu geziyi yapalı bayağı oldu.
Köpek yavruları biraz büyümüştür sanırım :) ama çok sevimlilerdi dediğiniz gibi onlar için gitmeye değer emin olun :)

merhaba Kadir bey istanbul dan 3 arkadaş bu royatı yapmak için cumartesi günü antalyada olacağız.pazar sabahıda sanırım bisikletlerle yola çıkarız,tur öncesi söylemek istediğiniz bir hatırlatma olabilir mi;?

• Beğen
Mükemmel...Orda bir fotoğraf vardı bisikleti tam kıyıya koymuşsun düşcek diye korktum hee:D

• Beğen
antalya için farklı rota bigilerini paylaşırsanız memnun olurm,geçen sene abdurrahmanlar uçansu ya gitmiştik tadı damağımızda kaldı

• Beğen
@özgür altun

@özgür altun

özelden mesaj attım

Geri