tamam kudret abim... izninizle paylaşıyorum görüşlerimi
tabi fotoğraflar gerçeği yansıtmaz da... forumda gördüğüm kadarıyla...
önden görünüş:
1-yazının ön fermuar tarafından kesilmesi benim gözüme hoş görünmedi... o yüzden sağda olan versiyonu daha çok beğendim...
2-"anadolu performans bisiklet takımı"... bu 4 kelime de illaki olmak zorunda mı, çok uzun sanki... sadece "anadolu performans" neden olmasın...
3-ha istanbul'un anadolu tarafı olduğu için "anadolu performans istanbul" olabilir... benim kulağıma ve gözüme hoş geldi... böylece grup bi şekilde genişletilebilir de aslında... "anadolu performans ankara" "anadolu performans rize" falan

neden olmasın... ileriyi de düşünmek lazım

4-forma üstünde ilk harflerin büyük diğer harflerin küçük olması bana çok estetik gelmedi... hepsini büyük harflerle yazmak bi seçenek olabilir
5-kolun üstündeki desen... rengini anlayamamakla birlikte, fotoğrafta gördüğüm kadarıyla turuncuya uymamış sanki... öylesine bi karalama görüntüsü hoş ama amacını sorgulamak lazım... anlamı ne?
arkadan görünüş:
1-önden görünüş için söylediklerimi -- fermuar hariç-- arka için de söylüyorum.
2-o ön kolda karalama gibi olan desen, kolun arkasında da devam edebilir... hoş olur bence...
bi de genel bi yorum... bu turuncu tonu diil de, daha canlı bi turuncu daha çok yakışır bence bisikletin ruhuna... ama tabi gerçeği nasıl bilmiyorum... fotoğraftan gördüğüm kadarıyla böyle düşünüyorum...
---bana bu fırsatı veren kudret abim'e de bi kere daha teşekkür ediyorum : ))