Scudo Sports

Pendik

Scudo
@çirkin

Ya birader sen yaşıyon mu? Alo de gelelim! Aşk olsun..:rolleyes:

ooo pendik var kurtköyede çıkarız olmadı viaporta kadar yorulmayayım die arabayla çıkarım ordan bisikleti alırım :) ömerli yolu çok güzel

tabiyki.. pendik grubu olarak bir arada toplanır turlarız.. turlamak isteyen arkadaşlar var ise, yazı beklemek şartıyla

@kadir yücel

bu havalarda ömerli yolu sakat olur donarız valla :) bu arada pazar sabahı pendikten kartala kadar koştum ve geri geldim ordan koşarak sabah sabah yağmurda süper oldu her pazar çıkıcam bundan sonra bisikleti alıncada kartal koşusu bostancıya bisiklet turu olucak :)

arkadaşlar yarım saat önde trek3900disk aldım çok güzel bir bisiklet iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum sizce bana bir akıl verin lütfen teşekürler acil yorum bekliyorum

hocam bu aklı almadan önce isteseymişsin ya :D neyse. boyun kilon kadro boyuna uygunsa güzel bir başlangıç.. güzel ve mutlu günlerde binmen dileklerimle.

• Beğen
Tepkiler: özgür okyay
tşk boyum 190 kilom 98 bisikletin boyu 21 sanırım gidişi nasıldır adam mersedes dedi ama sizce

birde bir şey daha soracam ben pendik te sahil yoluna yakın oturu yorum sabah erken saat de bisiklete binmeyi düşünüyorum 7 30 gibi o saat lerde bedal basan arkadaşlar varmı

ben o anlamda sölemedim. Güzel bisiklet almışsınız.. sadece aldıktan sonra sizce iyimi yapmışım biraz geç olabilirdi. eğer size ve amacınıza uygun bir bisiklet almadıysanız.. bir diğer noktada tam emin olmadan mı aldınız acaba bisikleti ? yani sizin içinizemi sinmedi ?

• Beğen
Aldığınız fiyat nedir.Birde almışsın artık,bize hayırlı olsun demekden başka birşey düşmeş.Kazasız sürüşkler.İyi Forumlar.

• Beğen
bisiklteti sahil yolunda kullanmak için aldım genelde 900 tl verdim içime sindi ama okadar çok marka varki birde çok karmaşık ilk defa gerçek anlamda bisiklet aldım nasıl yol yaptığını bilmiyorum o yüzden kullan varsa çok sevinirim biraz bilgi arkadaşlar

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. sana nacizane tek tavsiyem, eğer sadece asfaltta bineceksen . dişsiz düz asfalt lastii ile değiştirmen. sessiz ve sürtünmesiz rahatlıkla binersin. ormana dağa bayıra gireceğin zamanda diğer dişli lastiklerini takarsın.. Güzel bir bisiklet almışsın.. Güzel ve sağlıklı günlerde pedallaman dileklerimizle...

@tolgayalcin

tşk erderim dişsiz asfalt lastiği derken bunun bir markası varmı hangi marka takmalıyım teşekkür ederim

@tolgayalcin

tşk erderim dişsiz asfalt lastiği derken bunun bir markası varmı hangi marka takmalıyım teşekkür ederim

selm arkadaşlar 14 mart pazar günü pendikten bisikletle bostancı istikametine doğru sezonu açmak istiyorum bana eşlik etmek isteyen arkadaşlar varmı beraber ter atmaya ne dersiniz inşallah hava yağışlı olmaz bekliyorum arkadaşlar buluşalım

pendikli arkadaşlar

selamlar bende yeni bisikletimi aldım foruma üyeydim ama giremiyodum 2 3 haftadır mail attım cevapda gelmeyince yeni üyelik açtım geçen hafta deltadan corratec x vert motion aldım artık aktivitelere bende katılmak istiyorum cumartesi akşam bide pazar sabah bindim sahil baya kalabalıkdı bisiklet sürenler falan vardı.

kurtköy pendik arası kimse yok heralde ben bisikletimi aldım haftasonu çok güzeldi cumartesi öğlen akşam bide pazar sabahı bi arkadaşla baya bi pedalladık özlemişim bisiklete binmeyi :)

Geri