Scudo Sports

Pendik

İki-üç kişi olduktan sonra her c.tesi pazar aydos zirvesine çıkmaya hazırım ;) Bu C.tesi başlayabiliriz mesela?
Tek başına pek olmuyor.
Görüşmek üzere.

Scudo
@reha genç

Bu cumartesi 6 da emin önünde olmak gerek bi satış gerçekleştirdiğim için. Her cumartesi çıkıyorsanız bidahaki cumartesi öğleden sonra 2 gibi sizle çıkabilirim.

Bu pazar çıkarsanız, çok erken olmaması koşuluyla katılabilirim.

Bu pazar Güngör Turan abimizle inşallah Kartepe yapacağız :)

bu hafta sonu cumartesi veya pazar tur yaparsanız. katılabilirim.yenişehir de oturuyorum.

uzun tur da olur kısa tur da olur önceden haber verirseniz istediğiniz yere gideriz.

@ERTAN ÖZ

Basarım diyorsunuz yani anladım ertan abi bakalım ben arazi antremanı yaparsam aydosta olurum. Ama daha erken

uzun zamandır binmiyordum geçen cumartesi ovacığa gidip geldim.. biraz üşütmüşüm. sırtımda ağrı var ama bisikleti seviyorum senle basamasamda peşini bırakmam sanırım...birde yazın bir drubumuz vardı senele nasıl tanışmadık her akşam ve aşağı yukarı her hafta sonu tur yaptık...ta ki bir arkadaş 2 ay önce kaza yapana kadar...kazadan sonra çıkmadık. bir geçen cumartesi çıktım tek başıma hava güzeldi yol bisikleti ile gidip geldim...pardon birde aydosa çıktık 3 arkadaş...okadar..tanışalım mehmet nasıl olsa yakınız bineriz problem yok...

@ERTAN ÖZ

Ertan abi Bende mtb oldugu ıcın pek asfalt tercih etmiyorum ama çarşamba akşamı tura çıkabilirim. Burdan msj atarım yarın kesinleşirse :)

Off ya ! Tez açlışmalarım nedeniyle eskisi kadar bisiklete binemiyorum. O nedenle şimdilik buraya gelmem zor.

Arkadaşlar yarın bana katılan olursa aydos a çıkalım telim 5356745435
Yakaciktayim

bu hafta sonu hava güzel olrsa çıkalım mı süleyman....

Geri