Scudo Sports

Pendik

Ertan abi.Bu pazar günü Köprü geçişi olacakmış bisikletlerle.Bisikletliler derneğinin düzenlediği.Bilgin varmı.?

Scudo
engin haberim var fakat bildiğim kadarı ile daha tarihi belli değil bu arada baktınmı turgayla pazarki turumuza gelmedin çok şey kaçırdın inşallah bu hafta katılırsın bu hafta şileye gitmeyi planlıyoruz...

Abi işin sonunda sucuk+lavaş+çay olacaksa başım üstünde yerin var.Lakin bu köprü geçişi kafamı karıştırıyor.Ama 2 haftadır sizi ektim bu sefer sen ne dersen o.

Not:Küçük bir kamp tüpüm,6 çay bardaklık alüminyum demliğim,çay bardaklarım,çay ve şeker hali hazırda sırt çantasında bekliyor.

onlara hiç gerek yok hafta sonu geçeceğimiz köylerde hepsi var. cumartesi çalışıyormusun sen çalışmıyorsan cumartesi yapalım yok çalışıyorum dersen pazar yaparız..şile turunu

bisikletseverlerin dikkatine 5 haziran köprü geçişi olacak taksim - harem arası taksimde saat 10.00 da toplanılacak...

bilginize...

Kudret abi topik topik gezip haber vereceksin gibi köprü geçişini.Bu arada abi tanışmak isterim sizle.Selamlar.Sağlıkla kalın.

@Engin EŞ

teşekkürler engin....
saat 10.00 da taksimdeki parkta olacağım senede bir geçiyoruz her vakit geçmemiz lazım bu vapur olayını sevmiyorum açıkçası..angarya geliyor bana vapur......

arkadaşlar bu pazar günü yapılacak olan bogaz köprüsü geçiş turuna katılacak olan varmı pendikten ?

haydaaa yine yokum ben ya ulan geçen sene fetiyedeydim bu senede ankarada olucam kaçırıyorum köprü geçişlerini deli olacam ya.

Ersin abi biz 2 kişi varız ama,nasıl gideceğimiz daha belli değil.

Engin bu pazar sabah 6da burdan cikiyoruz belediyenin orda6:30 bulusuyoruz 8:00 da kadikoyde oluyoruz. 10:00 da taksim.sayet gelemiyecek olursan haberim olsun mutlaka gerci tellesiriz. Mesajinida aldim seninde kandilin mubarek olsun kardesim.

ben kaynarcadan 7.30 gibi trene binecegim haydarpaşa ordan karaköy ordanda metro alırsa bisikletlerimizi taksim ama sanırım izinler alınamamış bi bakıyım forumlarada haberleşiriz izin alınmamışsa boşuna gitmeyelim oralara

izin için yarını bekliycem ama izin çıkmazsada gitmeye karar verdim birliktelik olursa sesimiz daha çok çıkar pretestomuzu daha fazla kitlelere duyururuz köprü geçişi bizimde hakkımız

@ersin balkaner

ersin dost, inadına taksimde olma durumu akabinde sarıyere kadar pedal dernek ile, belediyenin çevre etkinliğine destek olma durumu, dönüş gene beşiktaş dernekçe olur..

Ertan abi ,Engin abi ; Hangi akşam pedallıyoruz yollarda.Benim forumda üyeliğim varmış problemi hallettim. Görüşmek üzere.

@VOLKAN SAYIN

abi bu akşam ben gelemem de yarın akşam çıkarız.

Geri