Scudo Sports

Pedallayarak yuzdum =D

Ekrem Yılmaztürk

Forum Bağımlısı
Tepki
425
Bisiklet
Cube
Okuldan ciktim hafif yagiyordu yagmur camurlugu da takmadim ustum basim batmasa ya bari dedim ama su an cok guluyorum kendime=D bir anda inanilmaz bastirdiislanmayan yerim kalmadi yemin ederim tel. İpadin derdine dustum cantadan islanmazlar insallah diye o kadar yagdi, sonra bilenler vardir istanbul kazanci yokusundan yukari cikacaktim dizime kadar suya girdim iste orasi muthisti belime kadar suyun icinde pedalladim:eek::rolleyes:sonra cok gaza geldigimi farkettim ineyim dedim ama bi ayagimin pedalda kitli oldugunu unuttum suda kaydim biraz ,ayagimi kaydirdi bisiklet falan kaydi ucuz kurtardim sonra omzuma aldim ama karsi serite gecemedim ayagim kaydi arabalar geliyor falan derken inanilmaz bir gun oldu bsikletimi kendimi denedim =D birde zincir yag isteyecek ama frenlerden gicirti gelmeye basladi hidrolik diskler, gecer mi yoksa yapmam gerekn birsey var mi tesekkurler.

Scudo
İyi macera olmuş :) Zincirlerini temizle kurut ve hemen yağla...Frenler ise kuruyunca eski haline döner...Geçmiş olsun :)

@AYDIN DİRİCANLI

Zincirleri hemen hallederim , cok tesekkur ederim=)

@Kadir Altuntaş

Hassasiyetiniz icin tesekkur ederim ancak bende sevmesembde dokunmatik bir iliski icinde oldugum tabletin klavyesi ugrastiriyor beni . Karakterlein herbirini dogru kullanmak zorluyor gercekten birde parmaklarima ufak gelebiliyor o yuzden kelimeleri farkli yazabiliyorum her ne kadar gozden gecirsem de..masumum=))

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
baya eğlenceli olmuştur.İyi ki kilitli pedal yüzünden boğulmamışsınız :D

Burda da bir kez daha görüyoruz ki '' önce Can mı Canan mı ''sorusunun cevabı canan oluyor;) (ıpAD)

Geri