Scudo Sports

"Pedalla Türkiye" Fotoğraf Sergisi

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.757
Merhaba Arkadaşlar,
13 Mayıs 2007 - 18 Ağustos 2007 tarihleri arasında gerçekleştirdiğim Projemin Fotoğraf Sergisine tüm dostlarımı beklerim.

Tarih: 1-2-3-4 Mayıs 2008
Saat: 09:00 - 22:00 arası
Yer: Fevzipaşa Cad. Ermerkez Alışveriş Merkezi / ERZİNCAN

Sevgiler...

Scudo
Serkan abi güzel bir etkinlik gerçekleştirecegin için teşekkür ederiz :) fakat sergiye gidemeyenler için fotografları sonra forumda paylaşmayı düşünüyo musun?

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Serkan, proje aşamasındaken konuştuğumuz serginin fiiliyata geçmesine ne kadar sevindim anlatamam.
Tebrik ederim.

selamlar.

• Beğen
Çok güzel bir haber Serkan'ım :) Gerçekten çok çok sevindim.

Hemen beklenen soruyu sormak istiyorum, acaba serginin İstanbul'u ziyaret etme olasılığı var mı? :)

@HaliliOzturk

Evet buradada ziyaret edebilsek süper çünkü Erzincan bize biraz uzak kalıyoda...

Aslında imkan olsa binerek gelsek 1 haftada bizde, gezsek görsek geri dönsek ama imkan yok malesef... Daha doğrusu zaman yok...

• Beğen
Serkan Bey, inanın sizi can-ı gönülden tebrık edıyorum, cok sevındım, sergıden fotografları (yanı sergı salonundan) beklıyorum, onları da gonderırsenız cok sevınırım, basarılar dılıyorum ve bol bol sağlık :)

@BMX_rider07
Merhabalar Kardeşim,
Fotoğraflardan ziyade sergi anından fotoğrafları tabi ki sizlerle paylaşacağım.

Sevgiler...
@Soner Sarıhan
Merhaba Soner Abicim,
Mutluluğumu paylaştığın için çok teşekkür ederim. Bisiklet adına çalışmalar devam edecek.

Sevgiler...
@HaliliOzturk
Merhaba Halilim,
İstanbul'da açmayı bende çok isterim. Ama bunun için biraz daha çalışmak gerekiyor. Ama her zaman dediğim gibi her an herşey olabilir. :)

Sevgiler...
@H.Çağrı
Merhaba Çağrı,
Haklısın Erzincan çok uzak kalıyor. Zaman, herkes için çok zor. Ama sergiyi oraya getirmek için çalışmalarım sürecek.

Sevgiler...
@ateze
Merhabalar,
Öncelikle çok teşekkür ederim.
Sergiyi "sergi salonunda" değil Erzincan'ın en gözde İş merkezinde açıyorum. Çünkü Erzincan'da bu tür sosyal aktivitelere katılım çok az. Bende insanların gözüne sokmak amaçlı daha yoğun yeri seçtim. Sergi sonunda sergi gününün fotoğraflarını tabiki sizlerle paylaşıcam.
İyi Dilekleriniz için çok teşekkürler.

Sevgiler...

Ne kadar sevindim anlatamam :)

Serginin Istanbul'u ziyaret etme olasiligi olursa cok daha cok seviniriz :)

• Beğen
@Tugberk Tezel
Çok teşekkür ederim Tuğberkcim,
İnşallah birgün o da olur.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
@Ediz Tevfik Özgan
Merhaba Ediz Hocam,
Amacımızda bu zaten, insanlara bu sevgiyi aşılamak. Kitap çalışmamızda son hızı ile devam ediyor. Ama fazla aceleye gelsin istemiyorum. Onun için geç olacak ama güç olmayacak.

Sevgiler...
@punisher89
Çok teşekkürler,

Sevgiler...

@derya.yildirim
Çok teşekkür ederim. Diğer şehirler için çalışmalarım sürecek.

Sevgiler...

çok güzel serkan abi çok sevindim senin adına ve hepimiz adına.bu duyguları bize yaşattığın için çok teşekkürler.

• Beğen
@cyclist_43

Merhabalar Ahmetcim,
Çok teşekkür ederim kardeşim. Bu projede seninde emeğin var unutma. Sizler sayesinde kardeşim.

Sevgiler...

@precipice
Merhaba Ramazancım,
Çok teşekkür ederim kardeşim. Isparta'ya yolum düşerse ilk arayacağım kişi olacaksın kardeşim. Çok teşekkürler davetin için.

Sevgiler...

Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
Sergimiz yarın başlıyor. Bütün hazırlıklarım tamam bekliyorum. İş merkezi aşağıdaki gibidir.

Sevgiler...

@Serkan Taşdelen

Tebrikler , tebrikler, tebrikler ...

İçim bir hoş oldu Serkancım.

Gurur duyuyoruz seninle.

• Beğen
Çok çok güzel bir gelişme. Tebrik ederim gerçekten. Ayrıca sayfa başındaki afiş fotoğrafı da favorimdi :)

Bravo! :winkenlux

• Beğen
Geri