Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Scudo
@Ceyhun Pekuz

Oktay abi ve Serhat'ta Ceyhun :) :(

merhaba serkan
her ulaştığın yerden gelen selam,bizi inanılmaz sevindiriyor.sağsalim balıkesire ulaşmana sevindik.öncelikli sağlığına dikkat etmen dileği ile
iyi yolculuklar

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
serkan abi kazsız belasız sağlıklı bol pedallı günler bakalım...gayretlerin bizide yerimizde oturtmıcak gibi:)kolay gelsin bakalım!

• Beğen
Selam Arkadaşlar,

Bugün yine sıcakta çıktım yola. İyi ter döktüm sayılır. Öğlen saatlerinde Edremit'e vardım. Çıkışlı inişli bir yolculuktu yine. Ama çok eğlenceli. Yol boyunca satıcılar dolu. Organik Tarım ürünlerini görmek bile mümkün. Sürekli durmak zorunda kaldım. Herkes çağırıp bişeyler ikram ediyorlar sağolsunlar.
Bugün Kaz Dağları ÖDA(Önemli Doğa Alanı) bana eşlik etti bir süre. Yarın yine bir süre birlikte gidicez. :)
Ama yollarda aşırı derecede kuş ölüsü var ve beni rahatsız ediyor. :(:(:(

Herşey yolunda gidiyor. 89'ungu günüde geride bıraktık. Allah'a şükürler olsun. Çok az kaldı.

Gün Toplam: 101.23 Km
Tur Toplam: 6751.93 Km

Sevgiler...

Çanakkale rüzgarlarına dikkat Serkan'ım ;) Çok az kaldı artık bitti sayılır. Allah yardımcın olsun...

• Beğen
serkan kardeşim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, neredeyse bitirmek üzeresin
çok güzel bir istanbul gezisiyle son noktayı koyarsın artık :)

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün eğlenceli bir yolculuk ile vardım Ezine'ye. Sabah geç çıktım ve saat 11:45 sularında Ayvacık'a girdim. Şehir merkezinden geçerken bie market ve çay ocağının yanında durdum. Az soluklanayım dedim bir baktım bir yabancı bisikletçi yanaştı yanıma. O da Assos'tan çıkmış Truva'ya gidiyormuş. Biraz muhabbet ve çay'ın ardından Ezine'ye doğru birlikte yola koyulduk. Sağolsun çok iyi oldu. Avustralya'lı Matthew toplamda 5600 Km yapmış. :)

Edremit'i çıkar çıkmaz sağ yamacımda Kaz Dağları ÖDA eşlik etti. Ama kalabalık sanayiiden fazla seçilemiyordu. Altınoluk'tan sonra yol çok dar. Herşey yolunda. Sorunsuzca devam ediyorum.

Gün Toplam: 85.49 Km
Tur Toplam: 6839.32 Km

Sevgiler...

merhaba serkan
yanlız yolculuktan yırttın yani,kafa dengi birilerinin denk gelmesi iyi olmuş
kuş ölüleri seni korkutmasın başka nedenlerden dolayıdır.şimdilik öyle bir risk yok gibi.organik tarım ürünlerine rastlaman da çok güzel "doğal" olan herşey seninle bütünleşmiş
iyi yolculuklar

bambaşka kültürlere ait iki insan bisiklet
sayesinde nasıl da anında dost oluveriyor...
üstünde oturduğumuz hazinenin değeri bilmek lazım.

yolun açık olsun serkan. görüşmek üzere.

Yemişim Metiuusunu bizim aslan gibi Serkan'ımız var ehhe...

Yaw bu yabancılarla sıradan, yüzeysel sohbetler çok tatlı oluyor da derine indi mi çok fena... Başlıyorlar Güneydoğu ve oradaki halk hakkında yorum yapmaya bu ülkenin içini bilmeden kulaktan dolma bilgilerle... O zaman deli oluyorum işte. Sen git de kendi ülkenin sorunlarıyla ilgilen. O sarı saçlarını, snop burnunu sokma bu konulara demek geliyor içimden...

• Beğen
Merhabalar,

Bugün yolum üzerinde bulunan Troia'yı ziyaret ettim. Çok güzel bir tarih. Girişte benden 10 YTL para istediler. Tabi durumu anlattım. Ben o parayla bir gün geçiniyorum dedim. Sağolsunlar Öğrenci tarifesinden yani ücretsiz giriş yaptım. Orada ki çalışanlara çok çok teşekkürler bu duyarlılıkları için.

Saat 9:30 gibi devam ettim yola yanlız rüzgar gitme dercesine esmeye devam etti. 11:00 sularında Çanakkale'ye girdim. Arkadaşımı aradım ve buluşuk. Herşey yolunda gidiyor. Şuan bulunduğum alan Çanakkale Boğazı ÖDA... Çok güzel bir yer buralar, Tarih ve doğa birlikte yaşıyor bu topraklarda.

Gün Toplam: 79.98 Km
Tur Toplam: 6919.30 Km

Sevgiler...

hadi bakalim ii haberlerini beklios fotolarinida :) dikkatli ol

Serkan'ım Çanakkale'yi bizler için de gez. ;) Özledim oraları... Boğazın tadı bir başkaaa...

Kendi çektiğimiz bir fotoğraf Aralık 2006'da...
(link)

• Beğen
Geri