Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Serkan,
bu hafta Alanya-Gazipaşa arasında kıyı şeridinde 3-4 günümü geçirdim. Yol çok uzun değil belki ama senin için ;) alıcı gözle yolu ve doğayı inceledim..
Birkaç gün içinde fotoları paylaşacağım..
bu güzergahtaki kamping, tatlı su kaynakları, plaj, antik yerler vb. bilgileri paylaştığımda umarım senin işine yarar.:)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün sabah erken saatte Adana'dan çıktık. Sıcaklara fazla yakalanmadan Mersin'e varalım dedik. Dün beni karşılayan ve bugün Mersin'e kadar gelen Nesim Kardeşime çok çok teşekkür ederim. Çok güzel bir gündü. Bizi Adana'da evinde misafir eden bisiklet dostu Bünyamin Kardeşim bizi Adana çıkışına kadar uğurladı sağolsun. 2,5 saat sonra Mersin'e girdik. Çok güzel bir gündü. Fazla yorucu olmadı. İyi bir dinlendik. Birazdan Mersin'de gezicez...
Herşey yolunda Allah'a şükür...

Toplam Km: 4267.28

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
4267 km dile kolay .... Allah yolunu açık etsin... kazasız belasız biter inşallah... takipteyiz...

düşündümde dile bile zor yani :rolleyes:

• Beğen
slm lar.......uzun zamandır bisikletforuma girmiyodumm...............bugün girdm bu konuyu gördm ve yaklaşık 1 saatir konuyu inceliyorm1. sayfadan 47 sayfaya kadr okudum

mükemmel birşey yapıosun hocam harikasın........benimde hayalimde vardır bu faaliyet

fotoğraflar ....yazılar herşey mükemmel
bol şans nediyimmm:)

• Beğen
Sevgili Serkan'cığım Maşallah iyi gidiyorsun. Akdeniz'e indin sayılır, deniz,yosun ve iyot kokusunu içine çek. Erzincan'ın dağ havasına benzetebilecemisin ?.

Mersin'den sonra Akdeniz sahilleri Köyceğiz'e kadar çok güzel aynı zamanda tırmanışlarıda. Sahil de kumsallarda denize gir aman dikkat et.

Yüzme biliyormusun bilmiyorum.. Herşeyin gönlünce olması diliğiyle, Sevgiler..

• Beğen
Dostum hakketten iyi gidiyorsun.. maaşallah...

Mersinde iken mutlaka ama mutlaka cennet cehennem çöküklerine, astım mağarısna ve kız kalesine gitmeyi unutma... ayrıca susanoğlu mersin bölgesinin en güzel plajıdır.. orada mutlaka yüz derim :) oraya gitmişkinde silifkeden bi yoğurt yersin :) mersine geldiğinde mersin-erdemli arasında çok güzel bi sahil parkı yapmışlar... türkiyenin en uzun parkı imiş orası.. orayıda görmeni tavsiye ederim... hakketten çok güzel, bol yeşillikli, figürler, heykeller, minyatürlerin olduğu, meydanların olduğu güzel bir sahil parkı...

iyi eğlenceler dostum...
pedallarına zeval gelmesin inşallahhh... tühh tühh tühhh :D

• Beğen
Serkan,Akdeniz'in eşsiz güzelliklerinden bol bol fotoğraf bekliyoruz...Yolun açık olsun...

Serkan'ım 2 gündür uzak kaldık forumdan Antalya'ya varmışsın ne güzel.

Haftasonu biz de Eskişehir'den Bursa'ya gittik Bursa'lı ve İstanbul'lu pedalşörler ile Uludağ zirve denemesi yaptık. Kapı geçişini tüm ekip geçti. Küçük zirveye herkes çıkmak istemedi. 3 kişi de olsa büyük zirveye varabildik. Muhteşemdi ama bir o kadar da tehlike atlattık. Tam bir macera idi. Çok şükür sağ salim döndük. Şimdi seni bekliyoruz Eskişehir'e :D Haydi gel artık :D

• Beğen
Değerli arkadaşım Serkan, güzel bir amaç uğruna göstermiş olduğun bu çalışma onurunu yürekten kutluyorum. Herkese nasip olmayacak bu başarının devamını dilerim. Allah yardımcın olsun.

• Beğen
Vay Serkan'cım.

Artık seslensen sesini duyabileceğiz. Görüş mesafemize girmişsin. Bana gönderdiğin mesajda, 15 Temmuzda Manavgattan pedallayacağım dediğine göre, ben Antalyadan, ya bir gün öncesi, ya da, senin hareket edeceğin saatten çok daha önce Manavgata doğru pedal basmam gerekecek.

Aslında 14 dü cumartesi günü Manavgatta olmayı arzuluyorum. Ne yapalım bir gece çadırda kalıveririz. İnşallah yanıma yoldaşlarda bulurum. Ama dediğim gibi seni karşılamak için geleceğim, kısmetse.

Sevgi ve selamlarımla.;)

Hoşçakal.

• Beğen
@KevSerSeri

Yaa hiç sormayın.Serkan abi nerde ben tam tersi yönde :( Ben Adana'dayken memleketim Ordu'ya gelince bisikletindeki arıza sebebiyle bisikletçime uğramış ve sağ olsun numaramı alıp beni aramıştı.Planım Adana'da, olmadı İstanbul'da Serkan abiyi karşılayıp tanışmaktı fakat herşey istenildiği gibi olmuyor işte :ci: Staj yeri ve bir kaç problem dolayısıyla Ordu'ya dönmek zorunda kaldım.Serkan abi yolun açık rüzgar hep arkanda olsun

• Beğen
Merhabalar,

Bugün Mersin'den biraz geç çıktık ve çok sıcak bir havada yolculuk yaptık. Saat 15:00 gibi geldik Silifke'ye. Nesim Kardeşim sağolsun Silifke'ye kadar eşlik etti. Daha sonra yemek yedikten sonra o Mersin'e geri döndü. Bense Silifke'yi tanımaya ve Göksu Deltası ÖDA'yı gezmeye koyuldum. Çok sıcak bir hava var.
Buraya gelir gelmez ilk aklıma gelen; "Silifke'nin Yoğurdu, Ah seni kimler doğurdu...." oldu. :)

Herşey yolunda gidiyor. Sıcaklar ile savaşıyorum sadece...

Toplam Km: 4361.77

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: lacordelio
@Serkan Taşdelen

Ne demek serkanım her zaman bekleriz Ankaraya bu arada kusura bakma anca yazabiliyorum :(

Dersler falan derken forumada girmedim ama nerelerde olduğunu biliyorum :D

Kardeşimin ankaraya gelip gelemeyeceği hala kesin olarak belli değil bakarsın bi andan Antalyada da çıkarım karşına :D

Bol ve kolay pedallı günler dostum ;)

Evdekilerde sorup duruyo nerde şimdi diye :D

@Serkan Taşdelen

Tühh ya ben özellikle istanbula gelicektim lastiğini patlatmaya tur bitince :(

Evde yapıcaktım ama neyse şimdilik kalsın demiştim :( keşke patlatsaymışım :D

ilk patlak durup duruken evde olmuş olurdu :rolleyes:

• Beğen
Merhabalar,

Sabahın erken saatlerinde yol aldım yine. Öğlen 13:30'da geldim Aydıncık'a. Aşırı sıcak var. Saat 8:30-9:00'dan sonra bile yakıcı güneş ışınları yakmaya hazır. Yokuş çıkarken sıkılmış sünger gibi hissediyorum kendimi. Şıpır şıpır ter akıyor. İçtiğim sular resmen geri çıkıyor. Kesin 2 litre ter akıtmışımdır. Çok çok sıcakkkkk!!!! Allah yardım etsin.

Herşeye rağmen zevkli gidiyor. Çok güzel kuş sesleri ve bir yanım Orman bir yanım ucsuz bucaksız deniz eşliğinde yolculuk yaptım. Zorlu çıkışlar vardı tabi. Aydıncık ve Ovacık Kıyıları ÖDA'ları görme imkanım oldu. Bazı bölgelerde yol yapım çalışmaları var. Güzelim maki bitki örtüsünü kesiyorlar tabi. :(

Toplam Km: 4453.27

Sevgiler...

yolculuğun güzel gidiyor anlaşılan Serkan abi.Sıcaklar seni etkileyemez kolay kolay;)
İyi yolculuklar 4500 km'de devirdin sayılır

• Beğen
Sicaklar basinin belasi olmustur tahmin edebiliyorum.

Bol bol su tuketmeyi unutma Serkan susamadan su icmeni tavsiye ediyorum.

Sicaklara karsi muhtesem devam ediyorsun yollarin acik olsun takipteyim :)

• Beğen
Merhaba Serkan'cım
Şimdi google earth'tan baktım Aydıncık' a Antalya'yı harita üstünden düz bir çizgide görmene az kalmış.:D
Süper gidiyorsun. Artık hep Akdenizi görerek, Kıyıdasın. Kısmetse Cumartesi Manavgata pedallıyorum. Tek veya yanıma gelen olursa o arkadaşlarla. ;)

Sevgi ve selamlarımla. :)

Görüşmek üzere.

• Beğen
Geri