Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Maşallah abicim...
178 km baya güzel:)
Allah yardımcın olsun..
Hayırlı yolculuklar...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo
insanın tek başına böyle bi işin üstesinden gelmesi ayakta alkışlanması gereken bişey. tüm kalbimizle destekliyoruz. yüreklerimiz seninle serkan. yola devam... eskişehire sağ salimm ulaşmanı dört gözle bekliyoruz.....Allah yolunu açık etsin..

• Beğen
Sevgili Serkan meraba sen güzel İnsana.
Arkadaşlar öğlenleyin sevgili Serkan ile görüşme şansı yakaladık.kendisi 20 Km. sonra Aksaraya varacağını söyledi.Bir aksilik olmaz ise,Kapadokya bisiklet Ailesi olarak pazar saat 12. de karşılıyacağız.Kısa bir süre de bizim misafirimiz olacak.Dileğimiz kendisini kaldığı bu süre zarfında iyi ağırlamak ve güzel bir seyir hazırlamakdır.
Şimdiden hoşgeldin sevgili Serkan.

Bizde şuan Milli takımla birlikde hazırlanan parkurda pedal çevirmenin zevkini yaşamaya çalışacağız.
Yüreğim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

• Beğen
Merhaba Sevgili Arkadaşlar,

Bugün Sabah 5:30'da başladı yolculuğumuz... Mesut Abi, Sercan Kardeşim, Aleaddin Dede ve Mustafa Abi eşliğinde Obruk'a kadar geldik. Yaklaşık 80 Km yol yaptık birlikte. Obruk'tan sonra onlar geri döndü ve ben AKSARAY'a kadar geldim. Çok yorucu bir gün oldu. 150 km'ye yakın yol yaptım ve rüzgar sürekli karşıdan vurdu.

Gruba çok teşekkür ederim bugün için. Herşey çok güzeldi.
Sercan Kardeşime ayrıca teşekkürler. Konaklama ve ikili karşılama için. (Ankara-Konya)

Toplam Km: 3643.70

Sevgiler...

@Serkan Taşdelen

Seni yakından tanıdığımız için biz de çok mutluyuz. Serkan, gerçekten işin çok fedakarlık, emek ve güç isteyen bir iş.. Seni tekrar tekrar tebrik ediyorum...:)

• Beğen
Serkan'cım merhaba

İnan senin aldığın günlük kilometreleri okudukça , renkten renge giriyorum. Sen inan kara treni geçtin, dizel tren gibi oldun. :D
Sen yola çıkarken hep düşünürdüm, acaba Serkan Antalya'ya geldiğinde onu yanlız bırakmayıp bende yanında yoldaş olsammı diye,:p ama şimdi görüyorumki, sana yetişmenin imkanı yok.:eek:
Bu işte sana eşlik etmek isteyenin senle birlikte başlaması lazımmış bu işe. Sen tabi alışa alışa bu kilometrelere çıktın.

Sonradan senin yanına eşlik etmek için, çoook antreman yapmak gerekecek.
Kısmet ve hayırlısı diyelim. ;)

Her zaman takibimizdesin. Yolda başarılar ve iyilikler diliyorum.

Görüşmek, beraber pedallamak üzere.:)

Sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakal.

• Beğen
@Serkan Taşdelen

Yolu tam anlamıyla yarıladın sayılır Serkan...İnşallah diğer yarısı öncekinden daha kolay ve eğlenceli geçer...

• Beğen
Merhaba,

Bugün öğlen saatinde girdim Ürgüp'e. Aksaray'dan çıktığımda şiddetli bir rüzgar gitmeme her ne kadar engel olsada Acıgöl'e kadar geldim. Ondan sonra rüzgar şiddetini biraz düşürdü ve saat 11:00'de Nevşehir'e girdim. Can Abi, İsmail ve Nuri Abi ile görüşmek için saat 12:30 gibi Ürgüp'e geldim. İki gün burada kalıcam.

Toplam Km: 3740.78

Sevgiler...

Ohh Ohh Serkan'cım

Üç silahşörlerin memleketine gelmişsin. Hepsiyle, yüz yüze tanışma şerefine ulaşmış biri olarak, süper arkadaşların yanına, süper bir arkadaşım gelmiş diyorum.
O İsmailin neşesine, O Nurinin güzel konuşmasına ve de gönüllerin sultanı Canın sohbetlerine diyecek laf bulamıyorum.

Valla 2 gün deyip 1 hafta da kalırsın sen onların yanında. :eek: :D

Gözüm 2 gün arkada kalmayacak.

Hepinizi sevgi ile kucaklıyorum. :)

Sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Ağıllı
HASANKEYF-BİSMİL-DİYARBAKIR

29.05.2007
Merhaba Arkadaşlar....
Fotoğraflara kaldığımız yerden devam ediyoruz...

Hasankeyf'te iki gece geçirdikten sonra yola koyulma vakti geliyor. Sabah 5:30'da kalkıp 6'da yol alıyorum...

Çok güzel bir hava eşliğinde başlıyor yolculuğum. Kısa bir yokuş çıktıktan sonra yol düzeliyor. Petrol Rafinerilerinin yanından geçiyorum.

Düz yolda ortalama 25 km hızla ilerliyorum ve saat 7:40'da Batman'a varıyorum.

Batman girişinde küçük bir büfede çay içiyorum ve bikaç bişey atıştırıyorum.
Batman Merkezden bir kare...

Yola devam ediyorum. Sol tarafım çok güzel Bismil Ovası ÖDA... Çok güzel bir sulak alan. Birçok kuşa ve bitkiye ev sahipliği yapıyor.

Küçük bir gölette Sakar Meke'ler....

Bismil'e varıyorum. Çok güzel yolda nasıl geldiğimi bile bilemiyorum.
Saat: 10:52 Km: 1195.54

Bismil Belediyesinin misafiri olarak bir otelde konaklıyorum. Bisimil Belediyesine çok çok teşekkür ediyorum..

30.05.2007
Bugün sabah geç uyanıyorum. Yolum kısa. Diyarbakır'a gidicem. Saat 9:00'da Bismil'den yola çıkıyorum. İleride bir tesisde kahvaltı yapıyorum.
Mardin yol ayrımında Diyarakır'da beni karşılayacak arkadaşları arıyorum. Onlarda beni bekliyorlar..
Saat 11:30'da Diyarbakır'a giriş yapıyorum. Arkadaşlar ile buluştuktan sonra bir otele yerleşiyorum.

Daha sonra güzel bir yemek yiyoruz. Şeniz Abla ve Sedat Abi'ye de teşekkürlerimizi göndermiş olalım.
Diyarbakır'dan bir kare...

Sonrasında Erzurum'a otobüs ile geçeceğim için bilet almaya Sedat Abi ile Otogar'a gidiyoruz. Ben sabah otobüs var diye bilirken akşam 17:00'ye biletimi alıyorum.

Hemen otele gidip konuşuyorum ancak paramın yarısını alıyorum. Ardından arkadaşlar ile vedalaşarak otogara gidiyorum bisikletim ile. 16:30'da otogara geldim ve otobüsün gelmesini bekliyorum.
Veee otobüs geliyor.

Bisikletimi güzelce otobüse kendim yerleştiriyorum. Muavin hiç sesini bile çıkarmıyor. Aksine bana yardımcı oluyor. Hiç şikayetçi değil anlayacağınız.

Erzurum'a gece 1:00'de varacağını söylüyor muavin. Bende İsmail'i(ismailofli) arayıp geleceğimi söylüyorum. Sağolsun o saatte beni otogarda bekliyor. Tekrar çok teşekkürler İsmail'im... Ardından bisikletlerimiz ile İsmail'lerin evine gidiyoruz...
Saat: 02:43 Km:1254.80

İlerleyen günlerde devamı ile buluşmak dileği ile...

Sevgiler...

Ne güzel tecrübe, ne hoş fotolar, unutulmayacak anılar...
Yanında olmayı isterdim kardeşim, herkesin bunca yardımını okudukça hayli seviniyorum.İnsan yalnız ve yolda olduğunda böyle desteklerin gelmesi ona çok iyi moral veriyor bilirim.
Allah yolunu açık etsin kardeşim.

• Beğen
Serkan merhaba,

Emin adımlarla yoluna güzel dostlarımızı görerek ilerliyorsun.Bende adaşım Can ile tanışma şerefine nail oldum.Ender abimin belirttiği gibi çok harika bir dost canlısı kardeşimiz.İsmail ve Nuri ile el şıkışamadım ancak forumumuz sayesinde onlarıda çok iyi tanıyorum.
Periler diyarındaki dostlarımıza kucaklar dolusu selamlar ediyor sanada sağlıklı ve güzel yolculuklar diliyorum.Kendine iyi bak...

Şu resim bile insana yorgunluğunu unutturacak güzellikte. ;)

Çok Şanslısın, Serkan'cım.:)

Çoğu kişinin hayatı boyunca göremeyeceği yerleri gördün. Bizlere de aktarıyorsun. El ve ayaklarına sağlık olsun diyorum.

Yolda başarılar ve iyilikler diliyorum. :)

Sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakal.

• Beğen
Serkan'cığım Maşaallah iyi gidiyorsun.. Mesut beyin sayfasında epey yazdım..

Konya'daki günlerin güzel geçmiş.. Senin gibi güzel ve iyi kardeşi kim bağrına basmaz ve yardımcı olmaz..

Yolun düz, sağlığın daim, rüzgarın arkadan olsun..Heşey gönlünce olsun.

Sevgiyle yollara devam..

yolun

• Beğen
Geri