Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Serkan abicim iyi yolculuklar.. Dün gelemedim kusura bakma lütfen:( Dersaneye gittim ve üzerine okula gitmem gerekti.. Çok güzel bir hafta sonu idi.. Kendine iyi bak.. İyi yolculuklarrr!!

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo
@Serkan Taşdelen

Serkan'ım her gün okudukça yazdıklarını senin adına mutlu oluyorum. Ayrıca gaza geliyorum dar gelmeye başladı buralar :D hehe

Bu havalarda 07:00 yola çıkmak için biraz geç değil mi sence ? Sadece bir tavsiye sabah 04:30-05:00 civarında yola çıksan çok daha kolay olacaktır. Serin serin. Hele ki Türkiye'nin güneyine giderken. Allah yardımcın olsun güney epey zorlu olacak gibi. Dikkatli ol

Eskişehir şuan 35 derece. Saat 16:00. Oturduğum yerde terliyorum. Antalya ne durumda acaba :Skull-175

• Beğen
Serkan'cığım merhaba,

İyi haberlerini aldıkça memnun oluyorum.Ankara'da 2 gün istirahat ettikten sonra hemen 114 km.yol almışsın:) Mesut ve Kevser kardeşimize seni ağırladıkları için teşekkür ederim.Hayırlı yolculuklar dilerim.Sıcaklara dikkat et.Sabahları erken yol almaya çalış...

Vayy Serkan'cım

Başkenti de feth ettin . Çok güzel ilerliyorsun.

Bizlere doğru yaklaştıkça bir ses gelmeye başladı benden, gümp, gümp. gümp, bu da ne yaaa:eek: :eek: .

Allah, allah kalbimin heyecanlanan sesiymiş yav. :D :D

Sen Antalya'ya yaklaştıkça heyecandan kalp sesim değişmeye başlamış. ;)

Sana yolda güzellikler dilerim.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Merhabalar,

Bugün durağım Altınekin olması gerekirken kendimi KONYA'da buldum. Altınekin'e vardığımda saatim 10:30'du bende daha erken diye Konya'ya devam ettim. Şuan Konya'dayım. Konya'ya girer girmez gazeteci ve Tv'ler beni yakaladı. Güzel bir haber yaptık. :)
Veee sonunda nazar değdi ve lastiğim patladı. Konya'ya girer girmez patladı. İki dakikada iç lastiği değiştim ve yoluma devam ettim.
Biraz sıkıntılı oldu Konya ama Allah'a şükür şuan herşey yolunda. Şuan Isparta çıkışında bir yerde konaklıyorum. Yarın Sercan kardeşim gelecek ve Mesut Hocam ile görüşücez...

Gün Toplam: 178.39 Km
Tur Toplam: 3394.68 Km

Sevgiler...

Serkan Ankara dopingi yaradı sana maşallah 175'i devirmişsin bugün :D İyice alıştın yollara. Sanırım programından bir kaç gün önde gidiyorsun ?

Eskişehir'e gelesin diye bekliyoruz ama daha 1 ay kadar var sanırım. Sen gelene kadar biz de bir Bursa - Uludağ yapmış olucaz gibi.

Birlikte de pedallamak istiyoruz, kalacak yer konusunda da birşeyler ayarladık sayılır ;)

• Beğen
Serkanım haftaya İstanbul'dasın inşallah..:D:D;)(haftaya izmir derken İstanbul'da olmayasın sakın)

Maşallah yahuu,dur nazar etmeyelim şimdi,Herkese selam söyle yarın haberleşiriz..;)

• Beğen
Serkan'cım merhaba

Bakıyorum programın önüne geçmişsin. Ben dedim zaten Ankara dopingi Serkan'a yaramış diye. Süpersin Serkanım.;)
Konya'daki arkadaşlara duyurulur. Bir dopingde ordan aldınmı. ohhh yaklaşıyor Antalya'ya. :)

Bak programın önünde geleceksen haber ver bizde ona göre bilelim Antalya'ya giriş gününü ona göre.:eek:

Sevgi ve selamlarımla.

Herşey gönlünce olsun.

• Beğen
Serkan aldığı bu dopingle son noktayı istanbulda bırakmaz oradan bulgaristan, yunanistan romanya polonya danimarka vs.. felan gider japonyadan çıkar irandan geri gelerek erzincana geri girer herhalde... :)

selamlar serkana...
bekliyoruz istanbula...
sevgiler.

• Beğen
selamlar serkan.....ben sana demedim mi "iddayaya giriyom,hiç sorunsuz tamamlıycan bu turu...!" diye:) bak,bismillah..daha 2. günde lastik patlatmışın:)

neyse,eniyisi ben bu iddamdan wazgeçiyim de sen hayırlısıyla dewam et yoluna:) bu arada kitabı da imzalamyı unutum:)inşallah dinlenirken, eglendirir seni:)allah bacaklarnıa derman wersin:)

• Beğen
Yav tüh be benim nazarım mı değdi yoksa:( abi lastikler baya etkilemişti yav ben de alayım diye düşünüyodum bak patladı.. Neyse kolay gelsin abi..

• Beğen
Sevgili Serkan inanılmaz iyi gidiyorsun.Yarış arifesi,yarışlar,sınavlar derken ıradık yine senden.Mesajlarımız sana nadir ulaşsada,senin yolda olduğunu,yeni yüzlerin yeni yerlerin anı odanda yerin aldığını bilmeni isterim.Her anın dolu,verimli ve güzel geçsin.
Seni Seviyoruz.
Sen güzel İnsana Serçemizin kanatlarıyla Kapadokya Ailesi olarak sevgimizi gönderiyoruz.
http://img220.imageshack.us/img220/4051/resim258vj6.jpg

Yüreğim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireeğigün de gelecek.'''

@Serkan Taşdelen

Ne demek Serkancım, seninle pedallamak bizim için zevkti. İçimden bi ses bu son değil diyor. En yakın zamanda bir yerlerde yeniden karşılaşıcaz...:)

Mesut Abi ve Serci'ye duyurulur. Serkan'ı sağ salim size teslim ettik. Bundan sonra etinden, sütünden, yününden yararlanması size ait deeeeermişim... Konya diyince Karaman, Karaman diyince koyun, koyun diyince de kıl tüy konulara daldım... İyi değilim, yanıyorum, en iyisi ben bi gidip buzlu bişiler içiyim...

• Beğen
@Serkan Taşdelen

serkan kardeşim ben sana demedim mi ?

ankaradan sonra direk bas geç konyaya demiştim ben ....

iyi devirmişsin 178'i ya zaten yol düz...

eeee ne de olsa yavuz abi ve benim dopingim var serkan'da...Bi de MİGROS tan aldığı üzümlü tahinli şekerlemenin etkisiyle bu kadar yol yapmışsın yahu....

sen bu hızla bi günde nevşehire de geçersin konyadan...Aman yavaş haa lastik bile dayanamamış hızına vallahi.....

@BuRroM

normal haliymiş benim lastiklerde o kmlerde patladı ama yinede süper lastik diyemeden geçemicem....

10.000 km garanti vermişti satıcı kişi.....sağlık olsun be...neyse serkan'ım sende bişiy yok ya sağlığına duacıyız kardeşim...

İstanbul'dan selamlar Serkan'cım yolu yarıladın sayılır, seni takip ediyoruz. Sıcak hava yolculuğunu olumsuz etkileyebilir.. havaların ısınması açık havada spor yapanlar için önemli riskler oluşturmakta.. özellikle öğle saatlerinde yoğun bedensel aktivitelerden kaçınmaK gerekiyor..

"Uzmanlar sporla birlikte, sıcak havanın da etkisiyle vücut ısısında yükselme meydana geldiğini, bunun sonucunda vücudun denge mekanizmasının bozulduğunu ve kalbin hızlanarak, pompaladığını kan miktarını artırdığını, ancak bir süre sonra kalbin yoğun çalışma temposu sonucu yorulduğunu ve kalp yetmezliğinin baş gösterme riskinin olabileceğini söylemekteler.

''Isı çarpması'' olarak adlandırılan bu olay sonucunda, ani ölümlerin dahi meydana gelebileceğini vurgulayan uzmanlar, özellikle öğle saatlerinde spor dalı ayırmaksızın açık havada spor yapılmamasını, yapılacaksa aşırıya kaçmadan, bol sıvı tüketerek, ince dokunmuş ve açık renk giysiler giyerek yapılması önerisinde bulunuyorlar.

Uzmanlar, ısı çarpması durumunda, soğuk duş alınarak hemen doktora başvurulması gerektiğini de kaydediyor" AA

Sevgili Serkan, senin bu bilgilere fazlasıyla vakıf olduğunu biliyorum. ama gene de bir hatırlatma yapmak istedim. Birde biz ailece merak ediyoruz; Seni resimlerden tanıdığımız kadarıyla ince bir fiziğe sahipsin. Yolculuğa başlarken kaç kiloydun, şimdi kaç kilosun? başka bir deyişle, yolculuk şartların da çok önemli olan gıda, uyku ve dinlenme konularına özen gösterebiliyormusun. Kendine iyi bak. Sevgiler..

• Beğen
Sevgili Arkadaşlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim.

NOT: Lastik patlaması iç taraftan olmuş. Dış lastik ile alakası yok. Sanırım sıcaklar iyice yumuşattı. Lastikleri gönül rahatlığı ile alabilirsiniz...

Dün çok güzel bir şehir turu yaptık. Ayrıntıları imzamdaki linkten görebilirsiniz...
Bugün Sercan ile Sille'ye gittik ve Meram'da güzel bir çay içtik ve eve döndük. Sonra iyice bir uykudan sonra şimdi biraz zaman geçiriyoruz. Sabah Mesut Abimler ile Aksaray'a doğru gidicez..

Sevgiler...

Geri