Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

@Serkan Taşdelen

Geçmiş olsun Serkan'cım.

Şimdi üzdün bizleri. İnşallah fazla hasarın yoktur. Demek kötü bir düşüş yaşadın. Kısa sürede ağrıların geçer inşallah. İyi haberlerini bekliyorum.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo
@Serkan Taşdelen

Çok geçmiş olsun.Umarım önemli bir şeyiniz yoktur.Ciddi olup olmadığına bakmayın lütfen;bir doktora görünün.Bu problemin son olması dileğiyle...:mad:

• Beğen
geçmiş olsun serkanım yükün agır galiba ondan akort ayarı kaçdı
inşallah bu son sorunun olur kazasız belasız yolculuklar dilerim

• Beğen
çok geçmiş olsun serkan'cım.acil şifalar diliyorum.kendine dikkat et bakalım,daha uzun yollar seni bekliyo.yolun açık olsun

• Beğen
CESUR TÜRKİYELİ ÇOCUK
Seni kutluyorum. Bu gezinin gerçek bir Türkiye sevgisi ile yollara çıktığını seninde yüreğinle yollar gibi ülkemizin topraklarını sarıp sarmaladığına inanıyorum. Bu toprağa ve bu toprağın yol güzerhahlarına duyduğun sevgi ve güveni kutluyorum. Aşk olsun çocuk sana aşk olsun.

• Beğen
gecmiş olsun serkan umarım ciddi bir şeyin yoktur cabucak iyileşirsin kaldığın yerden devam edersin sana bol şanslı ve kazasız belasız günler diliyorum kalbimiz seninle

• Beğen
geçmiş olsun serkan..konakladığın yerlerde belli kilometrelerde bisiklete bakım yaptırmayı düşünürsen daha iyi olmazmı..kaza riskide en aza inmiş olur böylelikle..
güzel haberlerini bekliyoruz..haydi kal sağlıcakla..

• Beğen
Geri