Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Merhaba Arkadaşlar,

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizi geride bıraktıktan sonra bugün Karadeniz'e geçiş yaptım. Bugün Şavşat'tayım.. Türkiye'nin en yüksek karayolu geçidi Çamlıbel Geçidi'ni(2640 Rk) aştım. Çıkışı kadr inişide zordu. Ama çok eğlenceli. Tam anlamıyla değişen coğrafyaya şahit oluyorsunuz. Bir tarafta çıplak dağlar bir tarafta sık ormanlar.

Artvin il sınırları içerisindeki birçok ÖDA mevcut. Yanlızçam Dağları, Çoruh Vadisi ve Doğu Karadeniz Dağları...

1620. Km

Sevgiler...

Scudo
Pedalla Türkiye Projesi tüm hızıyla devam ediyor. 25. Günümüzde Artvin'e geldim. Artvin bisiklet için çok elverişsiz bir şehir. :) Rampaları yüklü bisikletle ne kadar zorlandım çıkarken bi bilseniz. Çok dik yamaça kurulmuş şehir merkezi. Ama doğa olarak harika bir yer. Çoruh Vadisi görülmeye değer. Ama baraj yapıyorlar. Ellerinizi çabuk tutsanız iyi olur.

Not: Gürgün Abime selamlar...

1687.Km

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
kolaygelsin Ser4kan abi :) Rüzgar hep arkandan essin takibindeyiz

@Serkan Taşdelen

Serkan cım Selam,

Seni tekrar tekrar kutluyorum ve saygı duyuyorum,

Sevgilerimle,

Kendine Dikkatli Davran,
Tolga Gürgün

Bravo Serkan, Yolun açık olsun..Bu kadar uzun bir bisiklet turunu (Türkiye içinde ve tek seferde) herhalde ilk sen yapıyorsun sanırım..Tarihe geçeceksin Serkan!!

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Artvin'e iki yaz once gittigimde ayni seyi dusunmustum. Sehir resmen yokuslarin uzerine kurulmus heryer rampa. Ama ne kadar zorlasa da karadenizin tadi bambaskadir eminim :)

Takipteyiz Serkan her kilometren keyifle gecsin :)

Eeee Serkanım karadenize girdin olucak okadar..:):D

İnişlerde maksimum hızını bekliyoruzzz..;)

Allah(c.c) kolaylık versin.

serkan ankara yarışı dolayısıyla 4 gündür takip edemedim ama sorunsuz devam ediyorsun bu çok güzel yolun açık olsun :)

Merhaba Arkadaşlar,
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler...

Bugün Sarp sınır kapısına gittikten sonra Arhavi'ye geldim. Burada konaklıyorum.
Bugün biraz sorunlu geçti diyebilirim. Bisikletimin arka tekerinin akortu bozuldu. Ve bir kaza geçirdim. Fazla bir sorun yok. Fotoğraf makinemi kaybettim. Ama sonradan gidip buldum tabi. Şimdilik iyiyim. Biraz ağrılarım var o kadar.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: güray
Geri