Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Scudo
eyvallah serkan abicim seni gezdirmek benim için büyük bi zevkti keşke gölbaşında karşılayabilseydim diyorum ama hayırlısı ayağına kuvvet abicim kolay gelsinn

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
serkan kardeşim bakıyorum yollar sana vız geliyor çok rahat ve iyi gidiyorsun gördüğüm kadarıyla inşallah hep böyle güzel sorunsuz gider kendine dikkat et

Merhaba Arkadaşlar...

Dün Diyarbakır'daydım. Diyarbakır'dan Erzurum'a Jandarmanın yoğun uyarısına karşı otobüs ile geçmek zorunda kaldım. Bugün Erzurum'dayım. Erzurum'dan aynı şekilde plan ve programımıza uyarak yolumuza devam edicez.
Takip eden tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim.

Erzurum'da beni İsmail Ofli arkadaşım karşıladı. Sağolsun gecenin bir yarısı saat 02:00'ye kadar rahatsız ettim. Allah razı olsun. Şuan onunla birlikte Erzurum'u dolaşıyoruz.

Herşey yolunda buradan Kars istikametine doğru yol alıcaz...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
Önce güvenlik, çok iyi yapmışın. İlgi ile takip ediyoruz

Merhaba Serkancım,

Seni merakla ve büyük bir zevkle takip ediyorum. Fotoğraflar süper, sağlığına dikkat etmeyi unutma. Ayağına kuvvet, yolun açık ve rüzgarsız olsun. Antalyada görüşmek üzere hoşçakal.

• Beğen
KAHRAMANMARAŞ-GAZİANTEP-BİRECİK-ŞANLIURFA

Merhaba Arkadaşlar...
Kaldığımız yerden fotoğraflara devam ediyoruz... Kahramanmaraş'ta güzel bir gün geçirdikten sonra Gaziantep'e karşı yola çıkıyorum. Kahramanmaraş'ta misafiri olduğum Ahmet EREN Abime çok çok teşekkür ediyorum...
Fotoğraflara geçiyoruz...

20.05.2007
Saat 6:50 gibi Kahramanmaraş'ı terkederken..

Gaziantep'e gitmek için Otoyolu kullanmak istedim ve gişelere giderken...

Otoyol'da devam ediyorum. Uzun b ir çıkış ama Allah'tan yol kaymak gibi.. Dudaklarımda müzik bağıra bağıra şarkı söyleyerek çıkıyorum. Deneyin çok zevkli oluyor. Gaziantep sınırları içerisine giriyorum..

Düz birazda hafif çıkışlı yolda Gaziantep merkeze doğru ilerlerken Gaziantep'ten Mustafa(titus) ve Bertan(byloft) arıyor. Buradan çok teşekkür ediyorum ikisinede. Bertan girişe kadar geldi beni karşılamaya.. Girişte fotoğrafı çekiyor..

Merkeze Kenan'ın yanına doğru yol alıyoruz. Kenan ve Mustafa ile burada görüşüyoruz. Yavuz Bisiklet'in önündeyiz hep birlikte..

Gaziantep'te bisiklet kullanımı çok yaygın. BMX'çi cenneti bir anlamda. Dünya'nın 3. büyük parkı Gaziantep'te ve ortasına çok güzel bir pist yapılmış. Arkadaşların akrobasi görüntülerini izliyoruz...

21-22.05.2007
Gece için Öğretmen Evinden yer ayarlıyorum. Rahat bir uykudan sonra kalkıyorum ve Mustafa(titus) sağolsun beni almaya geliyor. Dükkanına koyduğumuz bisikleti alıyoruz ve ben Yavuz Bisiklete gidiyorum. Küçük bir bakım yapalım diye. Ve ilk sorun çıkıyor karşımıza. İlk gün yediğim yağmur yüzünden araka göbek pas tutmuş. Arka göbeği komple değiştiriyoruz.
Yavuz Bisiklet...

Sağolsun Kenan kardeşim işi iyi bilenlerden. Öğlen'e kadar yetiştirdi bisikleti ve ben Birecik'e doğru harekete geçtim. Saat:12:51 Km: 664.79
Güzel geniş bir yolda ilerliyorum. Çok rahat bir yolculuk geçiriyorum.

Nizip Merkeze 15:15'da giriyorum.

Yaklaşık 10 Km sonra Birecik'e varıyorum. Birecik benim için ilk 2 gün konaklamalı durağım. Nedeni ise Önemli Doğa Alanlarımızdan birisi. Dünyaca ünlü Kelaynak'ların yurdu burası. Bunun haricinde birçok nadir kuşada ev sahipliği yapıyor.

Türkiye'nin 3.büyük köprüsü Birecik köprüsü. 711 metre uzunluğunda. Hatta en büyük taş köprüsüde diyebiliriz.

23.05.2007
Birecik'ten hareket zamanı. Çok güzel dolu dolu 2 gün geçirdikten sonra saat: 5:30'da Şanlıurfa'ya doğru hareket ediyorum. Birecik Köprüsü arkada...

Çok zorlu bir yolculuk bekliyor beni. Aşırı derecede rüzgar esiyor karşımdan. 10 Km hızı geçmekte zorlanıyorum. Tam bir ızdırap. Mercimek tarlalarında çalışan köylüler durdurup çay ikram ediyorlar bana... Allah razı olsun..

İlerlemenin çok zor olduğu yolda sık sık mola vermem gerekiyor. Dilim damağım kuruyor. Kılıç tesislerinde Çay molası.. Sağolsun arkadaşlar çok iyiler. İlgi alaka çok güzel. Çoğu tesislere çay için ücret almıyorlar. :)

Şanlıurfa girişinde tesiste duruyorum ve öğlen yemeği yiyorum. Menüm aşağıda göründüğü gibi. Barbunya Plaki,Ekmek,Su...

Şanlıurfa'ya saat 13:05'te giriyorum. Öğretmenevi'ne yerleştikten sonra Şanlıurfa'yı geziyorum. Meşhur Balıklı Göl'e gidiyorum..

Mübarek Balıklar.. Elinizi uzatsanız birbirlerinin üstlerine çıkıyorlar...

Balıklı göl ve ben...

Çok kalabalık oluyor. Son Karemizde Balıklı Göl'den...

Şanlıurfa'da böyle güzel vakit geçiriyorum. Herşey çok güzel sevgili arkadaşlarım. Sabırsızlıkla bana katılacağınız günü bekliyorum..
Toplam Km: 805.25

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
selam uzakların yolcusu
cekmiş oldugun her kare
bence cok anlamlı
elinden geldigi kadar
bize gezini gerek yazı ve
resimlerinle anlatmaya calışıyon
seni yürekten teprik ediyorum
icindeki o anladılmaz heycanı
bir nebze olsun bizlerle baylaşmaya calışdıgın
icin teşekkürler
yolun denizler gibi acık olsun
hayırlı yolculuklar ............

• Beğen
18.05.2007

Reşediye Geçidini sarmaya başladım. Dik ve uzun bir geçit. Yavaş yavaş çıkıyorum.. Aşağıda görünün Reşadiye Köyü...

ya karteş böyle resimler ekleyip
beni kahretiyorsun
insanın her şeyi bırakıp her şeye ragmen
yolara cıkası geliyor
teşekkürler.....

Merhaba Arkadaşlar....

Bugün durağım Erzurum'un ilçesi Horasan. Horasan, Kars-Ağrı yol ayrımında bir yerleşim yeri. Erzurum'un 81 Km doğusunda yer alıyor. Küçük bir ilçe. Hello kelimesi artık iyice bunalttı diyebilirim. Türk'üm desemde yine Hello diyorlar ne hikmetse. Yerel halk çok iyi. Bikaçı ile çay içtik sağolsunlar.
Horasan Belediyesi'ne teşekkürü borç bilirim...

Bugün yolculuğumda bana eşlik eden İsmail'e (ismailofli) çok çok teşekkür ederim. Şu saatlerde Erzurum'a geri dönüyor. İnşallah yağmura yakalanmaz.

Yarın Önemli Doğa Alanlarımızdan(ÖDA) Sarıkamış Ormanlarını ve Aras Vadisini ziyaret edicem.

Herşey yolunda. Burada yağmur var yarına Allah büyük..

1342.Km

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: mehmet_svm
merak ve heyecan ile takipteyiz serkan...allah yolunu açık etsin ...izmire geldiğinde bekliyoruz....yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlatsan yeter bize:):)

• Beğen
Serkan selam,

gezin çok başarılı ve zevkli geçiyor. Masa başında oturup 10 dakika da olsa sayende başka alemlere dalabiliyoruz.

Ben sağlık durumunu merak ettim. 1350 km'ye yakın yol katettin, kilonda bir değişiklik var mı kendini nasıl hissediyorsun? Sanırım daha önce 19 günde arka arkaya bu kadar pedal çevirmedin.

Kolaylıklar.

• Beğen
@smhcnr
Teşekkürler..

Sağlık durumum Allah'a şükür gayet iyi. Yola çıkmadan 65 kg'dım şimdi ise 66 Kg olmuşum... :D:D:D Şaşırdım bende... Kendimi çok iyi hissediyorum.

Evet daha önce bu kadar uzun zaman bisiklet sürmedim.

Sevgiler...

Geri