Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Scudo
arkadaşlar serkan abi bugün antepde karşılamanızı öneririm çok hoş birisi olduğunu söylemiştim öbür sayfada ona iyi bakın ha yolun azı gitti çoğu kaldı

sevgiler

Serkan Kardesim :D cumartesi sesini duymak guzeldi :D ben bisikleti Bodrum'a goturdum :p Mugla'da beraberiz, hic itiraz istemem :D :D , yolun camsiz, pedalin guclu olsun

serkan abim yav keşke bisiklete bir ayaklık falan taksaydın fotoğraflarda hep yere dayamışsın bisikleti:) neyse belki ihtiyaç duymuyorsundur.. tekrar yolun açık olsun ankara da birlikteyiz inşallah:)

@nefrett

burasını anlayamadım mana butunluğu olsun dıye mı soledın yoksa gercekten mı?

Abi süpersin tek kelime ile harikasın kazasız sürüşler ayağına kuwwet..Gözün yolda ayağın pedalda olsun.;)

Çok güzel gidiyorsun Serkan abi.. Güç içinde, ve sen bunu çok iyi biliyorsun..

Arkadaşlar bu arada sanırım bu konu bisikletforum'un en uzun konularından biri olacak,
yanılıyorsam düzeltin :)

iyi günler, saygılar, sevgiler

yaptığın şey gerçekten çok güzel ve önemli umarım anlaması gerekenler anlar amacını. yolun ve bahtın açık olsun. muğlaya gelmeni bekliyoruz.

Ayağına sağlık Serkan.
Bir duygu seli oluyorsun. Seni izliyoruz. Buraya gelmeni sabırsızlıkla bekliyoruz, sana eskortluk yapmak istiyoruz...
Sevgilerimle
Esen kal.

Kendine bir internet sitesi kurdur bence, her il sınırları içinde araçla sana eskortluk yapacak gönüllü arkadaşlar (mesela ben) organize edelim. Bu araçlar internet siteni ve turu tanıtan mıknatıslı levhalar taşısın. Çok güzel olur ne dersin ?

Çok teşekkürler Arkadaşlar...
Hepinizin düşüncesi benim için çok önemli. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Şuan Şanlıurfa'nın ilçesi BİRECİK'teyim.

Biliyorsunuz ki bu uzun zorlu yolculukta sponsorum yok. Destekçilerim sağolsunlar..
Projeyi birlikte yürüttüğüm; Doğa Derneğine,
Teknik Destek İçin; KRON'a ve Yavuz Bisiklet'e(Gaziantep)
Donanım için; Yeşil Bisiklet ve geziyorum.net'e
Motivasyon içinde tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim.

Uzaklardan Sevgiler...

Manevi sponsorların biliyorum ki sana yetecektir Serkan; cesaretinin arkasından itiyor olacak ellerimiz. Sevgiler!

Yolun açık olsun.

Tekerine taş değmesin.

İyi yolculuklar...

Geri