Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Scudo
@Serkan Taşdelen

Ne demek kardeşim,başımızın üstünde yerin var...
Bütün bisikletseverlerin başımızın üstünde yeri vardır...
Herkesi beklerim...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Merhabalar,

Tüm iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. En büyük ilacım sizlersiniz gerçekten. Bu yolda devam etmeme neden olduğunuz için tekrar tekrar çok teşekkür ederim...

Bugün İsmail Kardeşim ile bisikletle dolaştık. Ürgüp'ten, Göreme'ye ve Ortahisar'a sonrada Ürgüp'e geri döndük. Sürekli arazide dolaştık. Çok eğlenceliydi. Çok güzel bir yer. Süper parkurları var. Hatta Türkiye Şampiyonasının yapıldığı parkurda bile pedalladık. :)

Yarın sabah Avanos üzerinden Ürgüp'ü terkediyorum... Birazdan Can Abi ile birlikte dolaşıcaz....

Sevgiler...

@Ender Alıcıoğlu

ender abicim merhabalar

İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum. serkan kardeşimizle çok fazla olmasa bile bugun güzel bir parkur yaptık kendisine biraz yordum, elimizden geldiği kadar ürgüp takımı olarak yardımcı oluyoruz Allah'tan bir mani çıkmazsa yarin sabah kendisi ile yola çıkacağız ve uğurlayacağız :)
hoşcakalın

• Beğen
bu sabah saat 5 30 evden çıkıp serkana avonos deve bagırtan mevkine kadar eşlik ettik bugun kayseride kalacak sanırım.resimleride can abi ekler sanırım sabah sabah çok güzel kareler yakaladık.

Serkan kardeşim adını hep Muğla gurubumuzdan duyuyorum.Hayırlı yolculuklar dilerim.Muğlaya gelince uğramanı ve çayımı içmeni isterim.

• Beğen
Hayırlı yolculuklar Serkan abi.Çok iyi gidiyorsun sıcaklar bile hızını kesemiyor,bu yollar sana dayanmaz...Kazasız günler dilerim

• Beğen
kayseride olsaydım mutlaka karşılardım bugün sekan abiyi...
Ama artık kayseri defterini kapatmış biri olarak burdan izlicem mecburen...

• Beğen
Merhaba,

Sevgili arkadaşlarım bugün sabahın erken saatlerinde Can Abi ve Nuri Abi ile pedallamaya başladık. Avanos'un çıkışına kadar beni uğurladılar sağolsunlar. Güzel bir yolculuğun ardından öğlen saatlerinde Kayseri'ye vardım. 15 Km kala Said Ergöktaş arkadaşımız beni karşılamaya geldi. Daha sonra kalacak yerimizi ayarladıktan sonra Kayseri'yi dolaştık. Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum. Herşey çok güzel gidiyor. Herkese Selamlar...

Toplam Km: 3845.66

Sevgiler...

@Serkan Taşdelen

Serkan'cım merhaba

İlk defa seni bu gün merak ettim. Çok erken Can ve ismaillerin yanından ayrıldığını biliyorum. Kayseriye öğlen gelmişsin. Ama nete girmeyince meraklandırdın.:eek:

İyi bari sağ ve esensin. ;)
Kolay gelsin yollarda iyilikler hep senin olsun diyorum.:)

Sevgilerimle.

• Beğen
Sonunda:)

Said arkadaşımın çok iyi şekilde ağırladığına eminim...

Keşke bende orda olabilseydim :(
Neyse kader arkadaşım benim nasılsa yollarımız yeniden kesişir bir yerde:)

Sağlıcakla kal abicim...

• Beğen
Tepkiler: Said Ergöktaş
Ben de aksama kadar mesaj gelmeyince Ender abim gibi merak etmeye baslamistim Serkan'i. Neyseki sag salim varmissin Kayseri'ye :)

O kadar alismisiz ki hemen haber vermene, aksama kalinca merak ediyoruz :D

Yolun acik olsun Serkan harika gidiyorsun.

• Beğen
Serkan merhaba,

Sağ salim Kayseri'ye ulaşmana sevindim.İyi gidiyorsun.Can ve Nuri'nin sana eşlik etmeleri büyük incelik.Her ikisinide bu inceliklerinden dolayı kutluyorum.Said kardeşimizede seni Kayseri girişinde karşılaması ayrı bir güzellik.İşte pedalların dostluğu ve kardeşliği budur.Kendine dikkar et hayırlı yolculuklar...

• Beğen
merhaba serkan..uzun zamandır yazmadım diye seni takip etmiyorum sanma:)resimlerde dikkatimi çekti,sanki biraz kilo vermişsin.biliyorsundur ama bende hatırlatıyım istedim.bol bol karbonhidratlı yiyecekler tüketmelisin,hem kilo kaybını önler hem enerji verir.bunların başında da makarna,pilav,bulgur,yulaf vs. gelir.yolculuğun harika allah nazardan saklasın.izmire geldiğinde görüşmek üzere.kazasız belasız sürüşler:)

• Beğen
Sevgili Serkan meraba.
Kazasız bir seyirle Kayseri'ye varmana sevindim.Deve bağırtan yokuşunun seni yormadığına eminim.Henüz bana çıkmak nasip olmadı.İnmenin çok zevkli olduğunu söyleyebilirim.
03.07.Benim doğum günüm.Doğum günümün ilk sabahı sevgili Serkan ile birlikte pedal çevirmenin mutluluğunu yaşadım.Ne yalan söyleyeyim akşamki yaren geçen eğlençemizde de olmanı isterdim.
Umarım sen güzel İnsanı mutlu ettirebilmişizdir.Bir kusurumuz olduysa şimdiden af ola.
Bu arada ev sorununa da çözüm getirebildik serkanım.Burada kaldığın süre içerisinde dertlerimize de ortak oldun.Yüzümüze güzel kapılar açılmaya devam ediyor.
Malum ev sorunları ve A.Şmp.Parkuru çalışmaları derken zamanı açımasız tüketmeye devam ediyoruz.En kısa zamanda hatta akşam bendeki fotoları atmaya çalışacağım..
Canlarımızın Biz Kapadokya Bisiklet Ailesi ile ilgili olumlu değerlendirmeleri bizi onure etti.Hepsine Şükranlarımızı sunuyoruz.

Sevgili Serkan'ı Bölgemizde kamp da olan Milli takımımızla beraber,akşam yemeğinde.Yol boyunca Serkan'a ve Avrupa Şampiyonasında da Milli Takımımıza Başarılar diliyorum.
http://img178.imageshack.us/img178/7743/serkanikarilama283cj3.jpg[/

Yüreğim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

Serkan selamlar, çok başarılı bir şekilde devam etmeni görmek gerçekten çok sevindirici.. takipçinim.. inşallah İzmir'e gelince beraber pedallama şansımız olur.. Görüşmek üzere :)

• Beğen
Merhabalar...

Geceyi TCDD Misafirhanesinde geçirdikten sonra sabah 8:00'de Said ile yola koyulduk. Sağolsun Said İncesu'ya kadar bana eşlik etti. Daha sonra kalan yolu yanlız giderek Yeşilhisar'a vardım. Yeşilhisar Belediyesinin misafiri olarak kalıyorum.
Yeşilhisar önemli bir durak noktamız. Yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Sultansazlığı ÖDA burada. Çalışmalar devam ediyor. Belediye Sultansazlığı ile çok ilgili. Çalışmalarında başarılar dilerim.

Toplam Km: 3917.66

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
Bugün hayırlısı ile 4000'de devireceksin sanırım Serkan abi.Ayağına kuvvet iyi yolculuklar

merhaba Serkan abi

Ben Kayseriye döndüğümde sen de Yeşilhisar a ulaşmıssındır heralde.Benim için güzel ve keyifli geçen 2 gündü.Umarım senin için de öyle olmuştur.
Tekrar görüşebilmek üzere yolun açık olsun...

Kazasız-Keyifli ve Bol Pedallı Günler ;)

Saygılar :)

• Beğen
Geri