Scudo Sports

Pedalla Türkiye.. 7000 Km..

Scudo
Kazasız Belasız Hayırlı Yolculuklar Dilerim Sana İnş Hayalini Mutlu Bir Sonla Bitirirsin Abi Dikkat Et Yolda Aşık Olma :D Dünyayı Başdan Başa Yürüyen Adam Geldi Aklıma Oda Aşık Olmuşdu Ve Evlenmişdi

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Çok teşekkürler arkadaşlar...

Şuan itibarı ile Proje başlamış bulunuyor. Bu gece dışarıda çadırda kalıcam. Yarın sabah 10:00'da basın duyurusu ardından yola koyulucam.

Sevgiler...

Bol keyifli az sıkıntılı ve kazasız yolculuklar dilerim.
Görevin oldukça zor ama senin bu zorlukları aşabilecek azme ve iradeye sahip olduğunu düşünüyorum.
sana bol pedallı ve sağlıklı geziler.

A.Bülent Yamaner

• Beğen
Serkan bende büyük turunda başarılar diliyorum. Ender abinden, gönderdiğin selamları aldım.
Antalya da artık senide göreceğiz kısmetse.
Başarılar.

• Beğen
Nasıl heyecan vardır şimdi sende:).Çok uzun süredir planını, hesabını yapıyordun.Umarım hayatının her yönünde hayallerini yaşarsın.Kolaylıklar dilerim.Gezin az engelli bol zevkli olsun :)

Hayırlı yolculuklar Serkan Abi. umarım yol boyunca hiç bir sorunla karşılaşmazsın...

abi ben de heyecanlandım yavv:) kolay gelsin sana.. hayırlı yolculuklar... ankarada birlikteyiz abi inşallah.. Burak..

Beklenen gün geldi demek. Tekrar hayırlı yolculuklar Serkan kardeşim. Binlerce kişinin iyi dilekleri seninle. Hadi bakalım...

hayırlı kazasız belasız bi tur olur inşallah.anılarını okuruz burdan.güle güle git arkadaşım....

serkancığım umarım her şey senin istedi
ğin gibi olur bol keyifli maceralı bir tur olmasını temenni ederim ayğından pedal arkandan rüzgar eksik olmasın rastgele

Serkancım, keyifli bi tur olur inşaAllah.

Serkancım hayırlı yulculuklar.. Az lastik patlatmalar

Bütün arkadaşlara çok çok teşekkürler.
Birazdan basın duyurusunu yapıp yola koyulucam. Bu gece konakladığım petrol'den yazıyorum...

Herkese Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
Hayırlı yolculuklar dilerim, vatanın her bölgesini gezmek.Karadeniz kıyılarından orta anadoluya, ordan akdenize, ege boyunca marmaraya.Ben de dahil birçok bisikletçinin hayalidir sanırım :)

Allah kolaylık versin.İnşallah sorunsuz bir yolculuk olur.

Hadi hayırlı yolculuklar abi...
Rüzgar arkandan essin hep...

Geri