kubilay tüney
Daimi Üye
- Tepki
- 88
- Bisiklet
- Bianchi
Erzurum'dan Pasinler'e
Herkese Merhaba !
Havalar yavaş yavaş ısınırken evde durmak olmaz deyip attık kendimizi yollara . Aslında dün yani cumartesi günü Pasinler'e gitmeyi planlıyorduk ama gerek hava durumu gerek Sercan'ın kendini iyi hissetmemesi sebebi ile Pazar gününe yani bugüne erteledik . İyi ki de ertelemişiz . Hava durumuna göre kar yağışlı gözükse de hava gayet güzeldi . Bir saat içerisinde hazırlıklarımızı yapıp yola koyulmaya karar verdik .
(link)
(link)
Tüm hazırlıklarımızı yapıp yola koyulduk . Hava gayet güzel güneşli eve kapanmak olmaz bu havada
(link)
(link)
Sercan ve yeni yol arkadaşı
(link)
(link)
Yol üzerinde solda Nene Hatun Şehitliği vardı . Hemen durup fotoğraf çekiniyoruz.
Geçmişlerimize dua edip yolumuza devam ediyoruz .
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Dinlenme tesislerinde kısa bir mola verirken.
Sercan ve ben
(link)
(link)
(link)
(link)
Pasinler e 8 km kala yol üzerinde durup ;
patatesci abi ile muhabbet edip yola koyuluyoruz . Anadolumun insanı bir başka..
(link)
(link)
Pasinler e harika bir şekilde vardık . Mükemmel bir haz duydum . Ama tabeladan 200 metre sonra köpekler kovalamaya başladı
Sercan ve ben onlarca köpeğin arasında kaldık . O korku ile bisikletim garip bir hata verdi . Arka lastik dönmez oldu . Pedal o kadar ağırlaştı ki dönmüyor bile . .
Merkeze gidemedik bile
İçimde kaldı . Neyse bunda da vardır bir hayır .. Mecburen otobüsle geri dönecektik . Otobüscü abi ancak 2 bisikleti alabileceğini söyleyince Mert ve Muhammet i ilk otobüsle şehir merkezine yolladık . Diğer otobüsünde 1 saat sonra olduğunu duyunca yoldan geçen araçlara otostop çekmeye başladık . Sonunda Hınıs Otobüsü bulup Erzurum Merkeze geldik . Bisiklet hareket edemez halde olduğu için , otobüscü de şehir merkezine giremem deyince , atladık taksiye kendimizi zor attık eve 
Her ne olursa olsun .. Güzel bir turdu
Erzurum'u pedal pedal gezmeye başladık Haydi Bakalım
Katılmak İsteyen Olursa Bekleriz 
Tur arkadaşlarım Sercan , Mert ve Muhammet e buradan teşekkür ederim
Toplam Yapılan KM : 39.41
Sürüş Süresi : 1:40:54
Ort . Hız : 23.43
Max. Hız : 57.35
Yollarda Karşılaşmak Dileğimle!
Herkese Merhaba !
Havalar yavaş yavaş ısınırken evde durmak olmaz deyip attık kendimizi yollara . Aslında dün yani cumartesi günü Pasinler'e gitmeyi planlıyorduk ama gerek hava durumu gerek Sercan'ın kendini iyi hissetmemesi sebebi ile Pazar gününe yani bugüne erteledik . İyi ki de ertelemişiz . Hava durumuna göre kar yağışlı gözükse de hava gayet güzeldi . Bir saat içerisinde hazırlıklarımızı yapıp yola koyulmaya karar verdik .
(link)
(link)
Tüm hazırlıklarımızı yapıp yola koyulduk . Hava gayet güzel güneşli eve kapanmak olmaz bu havada
(link)
(link)
Sercan ve yeni yol arkadaşı
(link)
(link)
Yol üzerinde solda Nene Hatun Şehitliği vardı . Hemen durup fotoğraf çekiniyoruz.
Geçmişlerimize dua edip yolumuza devam ediyoruz .
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Dinlenme tesislerinde kısa bir mola verirken.
Sercan ve ben
(link)
(link)
(link)
(link)
Pasinler e 8 km kala yol üzerinde durup ;
patatesci abi ile muhabbet edip yola koyuluyoruz . Anadolumun insanı bir başka..
(link)
(link)
Pasinler e harika bir şekilde vardık . Mükemmel bir haz duydum . Ama tabeladan 200 metre sonra köpekler kovalamaya başladı
Merkeze gidemedik bile
Her ne olursa olsun .. Güzel bir turdu
Erzurum'u pedal pedal gezmeye başladık Haydi Bakalım
Tur arkadaşlarım Sercan , Mert ve Muhammet e buradan teşekkür ederim
Toplam Yapılan KM : 39.41
Sürüş Süresi : 1:40:54
Ort . Hız : 23.43
Max. Hız : 57.35
Yollarda Karşılaşmak Dileğimle!