mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.225
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Terimi müsaade isteyerek kudret abiden alıyorum. Gittiğiniz mesafe kadar bu mesafeyi ayağı yere koymadan tabiri yerindeyse pedal kesmeden gitmekte önemli. Özellikle performans odaklı sürüşlerde mola vermeden uzun mesafeler katetmek işin raconudur. paris rube yarışlarında tek bir günde geçilen 254 km lik mesafe her halde bu konuda bir rekordur. Sanırım UCİ de daha uzun mesafelere yarışlarda izin vermiyor. Ama amatör bir takım çabalar belki bu mesafeyi aşmış olabilir.
Sadede gelecek olursak benim en uzun mesafem 45 km. Benim için iyi bir derece. Bu mesafeyi pedli tayt gibi konfor sağlayıcı ekipmalardan uzak, fitnes bisikletle tamamladığımı söylersem daha iyi anlaşılır. Ama mesafeyi dahada arttırmayı düşünüyorum. Mesela 65-70 km kadar. Çünkü başka türlü tur bitmiyor ve uzun bir zaman diliminde az bir mesafe katetmiş oluyorsun.
Sadede gelecek olursak benim en uzun mesafem 45 km. Benim için iyi bir derece. Bu mesafeyi pedli tayt gibi konfor sağlayıcı ekipmalardan uzak, fitnes bisikletle tamamladığımı söylersem daha iyi anlaşılır. Ama mesafeyi dahada arttırmayı düşünüyorum. Mesela 65-70 km kadar. Çünkü başka türlü tur bitmiyor ve uzun bir zaman diliminde az bir mesafe katetmiş oluyorsun.