Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
Evet kazasız belasız güzel bir geceydi. Darısı çarşambaya.. Bu arada 2 haftadır yoktum ben. Dün öğrendim Mehmet arkadaşımızın kolu kırılmış. Geçmiş olsun Mehmet. Umarım en kısa sürede dönersin aramıza. Sevgiler...

Ozledim bisiklet surmeyi bir gun ara verdim icim rahat etmiyor.

Carsamba gunu Esatpasaya gidecegim aksam katılamayacagım maalesef. Bir arkadasim dogum yaptı bebişi görmeye gideceğim.

Cuma gunu aranizdayim yüksek ihtimalle.

• Beğen
Tepkiler: naz34
Ben de cumadan önce olamayacağım arkadaşlar... Umarım cuma günü bir aksilik çıkmaz ve yanınızda olurum.

Görüşmek üzere...

• Beğen
17 HAZİRAN çarşamba gece sürüşü katılım listesi

1-ZEKİ
2-MUSTAFACAN
3-KENAN
4-BARIŞ
5-

• Beğen
17 Haziran Çarşamba Gece Sürüşü Katılım Listesi

Bostancı Vapur İskelesi Önü ( Işıklar )
Hareket Saati 20:20
Bostancı - Pendik

1- Zeki
2- Mustafacan
3- Kenan
4- Barış
5- Ufuk
6- Sibel
7- Zuhal
8- Plin
9- Serkan
10- Orçun
11- Esmahan
12- Yener
13- Astranjoy
14 - Reha
14- yok mu arttıran?

çarşambaya ben de gelirim evet :)
bu arada,
ufuk avatarındaki poster çok daha hoş olmuş bence. daha minimal.

• Beğen
evet ordaki bisiklet daha hoş oldu afiştekini değiştiricem. grubun ayaklı reklamcısı gibi oldum:)

• Beğen
Tepkiler: plin ve naz34
Ben aslında yohum,çünkü aynakol ve ön attırıcım yok.Halatla bağlar çekeriz derseniz başka tabiii:D

• Beğen
15 Haziran Pazartesi Gece Sürüşü katılım Listesi

.1- Ufuk
.2- Sibel
.3- Zuhal
.4- Mustafa
.5- Pelin
.6- Kerim
.7- Recep
.8- Unuttummmm..Of...özür...(herseferinde bi kişinin adını unutmak fena alışkanlık oldu bende. )

Pazartesi sürüşüne gelen arkadaşlarımıza çok teşekkürler...
Sevgili Zuhal'cim bundan sonra hep bizimle olacak inşallah..

Pazartesi günü dışarda halledilecek işlerim vardı..İşler uzayınca Bostancı'da buluşma saatine pedallayarak yetişemeyeceğimi anladım ..Bu sefer de trenle gider, yetişirim diye düşündüm.. Tren İstasyonuna gittim..
Görevliler beni durdurdu..
Anladım yeni bir durum söz konusu ve yanılmadım.. :mrgreen:
Yeni yazılı emir gelmiş..Yolcuların yoğun olduğu saatlerde trene bisiklet alınmayacak..
Saatleri de yazıyordu..Ama o andaki sinirle aklımda kalmadı ..Yasak olan saatleri de öğrenip sizlerle paylaşacağım..

Ve ondan sonra pedala kuvvet..arkadaşları bu yüzden ancak dragosta karşılayabildim.. ;)
Merhaba seramonisinden sonra terleri kurumadan Pendik'e pedalladık..Malum mola yerimiz melemencide güzel bir sohbetin ardından gecemizi yine görüşmek üzere temennileri ile noktaladık..
HerkeSin geceden memnun ayrılması ve sağsalim evlerine varması güzel..:)

Çarşambaya görüşmek üzere arkadaşlar...Sevgiler......

Daha bisikletimi bir kere trene sokamadan yasak geldi, size diyorum ben acayip şanssız biriyim diye inanmıyorsunuz :)

istasyona göre, güvenlikçi amcaya göre değişen yasak :)

Cem
Foto paylaşımın için çok teşekkürler..:) Gurubumuzun neşesi foto.lardan dışarı taşmış adeta...:p

Ay konusunda şüpheye düştüm..:p ben haziran ayındayız sanıyordum..:D
(12 ağustos çarşamba gecesinde de bu güzel birlikteliği fotoraflarız inşallah...)

Listeyi başlattığın için teşekkürler Zeki
Bostancı Adalar Vapur İskelesi Önü ( Işıklar )Hareket Saati 20:20 Bostancı - Pendik
17 Haziran Çarşamba Gece Sürüşü Katılım Listesi
.1- Zeki
.2- Mustafacan
.3- Kenan
.4- Barış
.5- Ufuk
.6- Sibel
.7- Zuhal
.8- Pelin
.9- Serkan
10- Orçun
11- Esmahan ( belki)
12- Yener ( belki )
13- Murat (Astranjoy)
14- sıra kimde................?

İşlerinizi, tamiratlarınız bi an önce bitirip gelmenizi bekliyoruz arkadaşlar...
Görüşmek üzere sevgilerimle............SibeL

Bizde geleceğiz ben kesin geleceğim barış ta gelecek sanırım çarşamba gece sürüşünde görüşmek üzere kalın sağlıcakla =)(

Geri