Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Arkadaşlar yazmıştım önceden belki okumadınız. 12 haziran sürüşünün fotoğrafları için benim facebook a eklerseniz ordan görebilirsiniz cem tecimer veya bana mail verirseniz herkese tek tek de atabilirim. Bu akşam sürüşüne katılamıyorum ama çarşambaya gelicem. Görüşmek üzere

okudum mesajini, fakat ben facebook kullanıcısı degilim. google haritadan da pek bişi anlamadım :). Sibel Hanim mail adreslerimizi iletince rahatsiz ederim seni.

Scudo
@mustafacan akdogan

hoşgeldin. akşam görüşürüz.

http://img32.imageshack.us/img32/6768/bikez.jpg

Aslında yahoo groups 'ta bir grup kurabiliriz. Boylelikle gruba giden mail herkese gider. Ama kim yapacak bu kıyağı bilmiyorum tabiki. :)

15 haziran Pazartesi Gece Sürüşü Listesi

1- Görkem (gece eve dönüşte eşlik edecek birini bulursam)
2- Ufuk
3- Sibel
4- Zuhal
5- Kenan
6- Barış
7- Zeki
8- Pelin
9- Mustafacan
10-

• Beğen
Tepkiler: naz34 ve ufhouck
Sevgili Cem,

Maalesef ben de facebook kullanici degilim. Mail adreslerimiz Sibel ablada mevcut. Kendi adima resimleri foruma koymanda da bir sakinca yok...

Tesekkurler.

benim yahoo hesabım var ama bu seferde herkez yahoo hesabı almak zorunda kalır :) fotoğrafları flickr.com a atsanız daha iyi olur gibi.

Herkese merhaba,
Öncelikle cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz Riva turu için başta Serkan, Orçun, Kenan ve Sibel abla (ve tabii sevgili eşim Yener) olmak üzere herkese teşekkür etmek istiyorum. Harika bir ekip ve harika bir tur oldu...
Baştan sona destekleriniz sayesinde pedallamaya güç buldum.
Herşey için çok teşekkürler :)
Pazartesi akşam turuna malesef ben de katılamayacağım. Hepinize şimdiden iyi eğlenceler, keyifli sürüşler.

pazartesi günü düğün olurmu demeyin arkadaşlar.

bu akşam mesai arkadşaımın düğünü var.ve katılmam gerekiyor.

üzülerek bu akşam olamayacağımı söylemeliyim.

çarşamba görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: naz34
Çarşamba gece sürüşüne gelicem. Sibel den maillerinizi alıp hepinize yollucam fotoları..

• Beğen
Arkadaşlar bugün ben de katılamıyorum. Akşam özel bir kutlamam var.

Ancak ben bugünkü sürüşümü sabah 5'te uyanarak 1 saatlik bir sürüş ile gerçekleştirdim. Akşamki mesaimi sabahtan yaptım ;)

En kısa zamanda görüşmek üzere...

• Beğen
Arkadaşlar, bizim ordan kimse gelmediği için ben de gelemiyorum. Cemalettin şehir dışında. Yener ülke dışına gidiyor. Esma kıta dışında. :)
Ben de bi yerlere gitmek istiyorum ama gidemiyorum işte. Dönüşte çok geç saatte bostancıda oluyoruz. Onun üzerine de 1 saat daha koymak gerekiyor, benim eve varışım çok geç oluyor.

Arkadaşlar geldiği vakit ben de geleceğim.

İyi eglenceler hepinize. Esma'nın selamı var.

1- Ufuk
2- Sibel
3- Zuhal
4- Kenan
5- Barış
6- Pelin
7- Mustafacan
8-

1- Ufuk
2- Sibel
3- Zuhal
4- Kenan
5- Barış
6- Pelin
7- Mustafacan
8- sıra kimdedirrrrrr.............?
9- gelen varrrrrrrrrrr mutlak...!
10- belki sürpriz yapan olabilir...:p

Sevgili arkadaşlar her sürüşte herkes olamayabilir...Yaz sezonu normaldir.. İşyerlerinde de öyle değil mi..Sırayla tatile çıkılır...Gelen sağlar bizimdir...:)

Şaka bi yana tabi ki her sürüşte tüm dostlarla olmak istiyoruz..
İlk sürüş gecelerimizin birinde arkadaşımızın birisi şöyle demişti:
İki kişi bir araya geldi mi onlar bir guruptur..Aynen öyle....

Bugün dışarda işlerim olduğundan mail adresleri düzenlemesi ile ilgilenemedim..
Yarın söz ,ayarlamaları yapıp , posta adreslerimizi hem sevgili Cem'e , hem de diğer üyelere göndereceğim..:)
(Ben de facebook kullanmayanlardanım..;) )

Cem sana zahmet vereceğiz ama artık tek tek adreslerimize fotoları yollaman gerekecek bu durumda..
(Ayrıca gece sürüşü fotolarını, bu konu içine yükleme olanağın varsa da çok memnun olurum...)

Sevgili Yener iyi yolculuklar...( Esmahancığım Allah kavuştursun :) ) Selamın geldi sağol..Yener'in dönüşünde ,tatile çıkmadan bi kez daha bekliyorum gece sürüşüne sizleri..

Sevgili Toygar, geçmiş olsun , iyi dinlenceler.. Çarşambaya bekliyoruz artık..

Sevgili Görkem keşke gelebilseydin...

Sevgili Kaan sana da ( özel kutlamanda :eek: ) iyi eğlenceler...Çarşambaya görüşürüz inşallah...

Bu akşam yine yeni yüzler, yeni katılımcılar aramızda olacak...
Bekleniyorsunuz dostlar.....Görüşmek üzere..sevgilerimle.... SibeL..

.1- Ufuk
.2- Sibel
.3- Zuhal
.4- Kenan
.5- Barış
.6- Pelin
.7- Mustafacan
.8- Begüm ( belki :rolleyes: )
.9- gelen varrrrrrrrrrr mutlak...!
10- belki sürpriz yapan olabilir...

Cem,

Ufuk arkadaşımız ( bkn: sayfa 27de )
27 Mayıs gece sürüşü fotoğraflarını aşağıdaki link ile bizlerle paylaşmıştı..

http://www.flickr.com/photos/ufhouck...7619108481064/

sen de böyle bir paylaşım yapabilirsin diye düşündüm..

Şu anda saat 17:22 netten çıkıyorum...
Akşama görüşmek üzere sizleri bekliyorum arkadaşlar...Sevgilerimle..Sibel...

arkadaşlar benim pc tamirden çıktı bende aldım bakıma ihtiyacı var az onun için ben ve barış gelemiyoruz kısmet çarşambaya kaldı görüşrüz iyi pedallar dileriz hepiize =)(

• Beğen
Üzülerek bu akşam ben de gelemeyeceğimi bildireyim. Hatta Çarşamba'ya bile yetişmem zor gözüküyor. Şimdi Ankara'dayım, fakat bizim tıbbi cihazları ayağa kaldırır kaldırmaz dönecem.

Herkese keyifli pedallar...

• Beğen
Geri