Görkemcim listeyi başlattığın için teşekkürler..
15 haziran pazartesi sürüşü katılım listesi :
.1- Görkem
.2- Ufuk
.3- Sibel
.4- Zuhal
.5- Kenan
.6- Barış
.7- Toygar ( yorgun değilse

)
.8- Zeki
.9- sıra kimde........?
10- bekleniyorsunuz....
Reha umarım pazartesinden önce biter işlerin ve gece sürüşlerimize katılırsın..
Mehmet nasılsın...? alçını imzalatmaya ne zaman geleceksin..?
Daha önceleri birlikte gezilere çıktığım dostlar bilir,gezi öncesi heyecanı ile ben uyuyamıyorum..
Cuma gecesi de farklı olmadı…Hiç uyumadan cumartesi sabahı saat 06:00 da evden çıktım….07:00 de Haydarpaşada buluştuk ve pedallar dönmeye başladı..…( Eve varış 21:00 )
Dönüşümde öldüm bittim halleri yaşamadım.Gezi öncesi tüm endişelerim boşunaymış..Bacaklarımın beni taşıyamayacağını düşünüyordum..
Yorgunluk yok mu…? Tabi ki var ama inanın uykusuzluk daha ağır bastı..
Pazar sabah saat 10:00 da uyandım..Sanki o kadar yolu ben gitmemişim Kendimi çok iyi hissettiğim için pazar sürüşümü de ihmal etmedim bugün..
Riva gezisi çok ama çok keyifli geçti..
Keyfimizi kaçıracak hiç sorun yaşamadık..Bu da keyfimize keyif kattı..
Bana güvenip, beni bu yolculuğa sürükleyen, teşvik eden, yaparsın, gidersin,çıkarsın diye yüreklendiren, gece sürüşü gurubumun uzun yol pedalcı kardeşlerim Serkan ve Orçun'a ne kadar teşekkür etsem az..
Hem kendime daha çok güvenmemi sağladıkları için, hem de bana inandıkları için…
Arkadaşlarımız Serkan ve Orçun'un her cumartesi gidiyoruz dedikleri şu Riva yolu nemenem şeymiş bi görelim dedik..
Haydarpaşa'da saat 7 de
Serkan, Orçun ben,Yener, Esmahan,Reha,Kenan Zeki ,Cemalettin ve Pelin olmak üzere 10 kişi yola çıktık..
Sevgili Pelin yolda bizden ayrılınca yola 9 kişi devam ettik..
Sevgili Pelin döndüğünü öğrenince üzüldüm o anda..
(Umarım bi sonraki uzun yolda birlikte pedallamanın keyfini süreriz..)
Bisiklet sürmeye başlayalı çok olmamasına rağmen, Riva yoluna çıkma cesareti gösteren sevgili Esmahan'ımı ,zaman zaman çok zorlanmasına rağmen büyük bir azimle pedal bastığı için yürekten kutluyorum...Ve bu zorlu yolu başarıyla aştığı için alkışlıyorum... Rampalarda beraber soluklandık ama azmettik pedalladık çıktık ..
Daha yolun başındasın ve gençsin Esmahancığım, ben inanıyorum ki kısa sürede performansın süper olacak..
Yol boyunca ara ara yanıma gelip nasılsın diye soran, motive edici sözlerle gayret veren Serkan kardeşim sana da kocaman alkış... Guruptakileri motive etmekte üstüne yok...Performansına ise söyleyecek söz yok…Orçun da sürüşte çok iyiydi.....
Zeki kardeşim sen de bisikletin yenilerindensin…Ve uzun yola da ilk çıkışın olduğunu biliyorum..
benim gibi başlarda endişeliydin..Ama harika bir sürüş yaptın..gayretli ve azimlisin seni kutluyorum..
Endişelerimiz yersizmiş... Nasıl döneceğiz bu yolu derken kendimizi evlerimizde bulduk..
Ben giderken eyvah bu yolun bi de dönüşü var, nasıl olacak , pedal basacak halim kalacak mı,diye düşünmeden edemedim...
Ama öyle olmadı...Giderken uzun gelen yol ,dönüşte sanki kısaldı…
O enerjiyi nerden buldum bilmiyorum..
Bi ara kendimi 37-40 arası hızla , üstelik uzunca bi süre Serkanın arkasında pedallarken buldum....Sen de arkadan bizi izliyordun..O ara o enerji hem de dönüş yolunda , onca km.den sonra nasıl ortaya çıktı ben de şaşırdım kendime..
Diğer arkadaşlarımızın performansları gayet iyiydi zaten…Özellikle rampalarda maşallahları vardı....Biz yavaş çıktığımız için bu arada dinlenme fırsatı da buldular.....
Ama bayanlar sayesinde hiç yorulmadım diyen ,giderken önsaflarda olan Kenan kardeşimi dönüş yolunda uzun süre önlerde göremedim..nezaketinden olsa gerek hep arkada kaldı…Yoksa Sibel ablasına yetişemedi mi…?
Şaka bi yana ,Kenan kardeşimin nasıl pedal bastığını biliyoruz zaten.
Ama Kenancığım “ yiğidi öldür ama hakkını yeme “ demişler..
bayanlar olarak performansımız ( giderken biraz zorlandık kabul ama dönüşte ) süperdi..kabul et..
Gidişte sabah deniz kenarında kahvaltımız , rampa sonrasında gölge arayışlarımız, Riva’ya varış ,sahile inmeden yaptığımız alış-veriş, sonrasında deniz+kum+güneş ve dalgaların sesiyle dinlence, ve yemek molası… …
Ve dönüş için hazırlık, toparlanma ve yola çıkış…uzun dinlence sonrası daha hızlı, tempolu bi sürüş…Yer minderleri üstünde bol kahkahalı ,foto.çekimli son molamız….Gerçekten harikaydı…
Ben gece sürüşündeki tüm arkadaşlarımızla bu yolu bi daha gitmek istiyorum.. Herkes benimle hemfikir mi bilmek istiyorum…
Riva yolunda bisi sürüşünde sizlerle olmak çok keyifliydi
Ayrı ayrı teşekkür ediyorum her birinize..
Yine böylesi keyifli yolculularda tüm gurup arkadaşlarımızla birlikte olmak ümidiyle…Sevgilerimle…..