Scudo Sports

Pazarları yetmedi çarşamba akşamları geziyoruz. Aykut (şişli) Ersen (beşiktaş)

Yazık Ok Bundan Sora Ben Yokum Hepinize Ii Pedallar

Scudo
Çarşamba gezilerimiz devam ediyor.

-Kask ve eldiven zorunlu.
Kendini bizim yanımızda gören herkez davetlidir.
Amaç gezmek ve sosyal olmaktır.
-Uygunsuz hareketler kesinlikle tölare edilmeyecektir.
Saygılarımla çarşamba günü saat 21:00 hareket saatimiz...

Fakat kuralları hatırlatmak isterim ve eklerim...
-Kask ve Eldiven
-Amaç gezi
-Geziye katılan herkez birbirinden sorumludur.
(bu sorumluluğu kaldıramayacak arkadaşların kesinlikle katılmamaları ricaolunur.)
-Gezimizin amacı önce

spor: sporcuya yakışan hareketler önceliğimizdir.

sağlık:önce kendinizden sonra da gurup arkaşlarınızın sağlığından sorumlusunuz. (yolda tek sıra gitmek, fren aralığı bırakmak ve 3 şahıslarla kavga etmemek gibi)

sosyallik: insanı insan yapan şey sosyal bir hayvan olmasıdır.

Yukarıda saydığım kurallar bize katılmanız için gerekli kavramlardır.

Lütfen bu durumlara dikkat edelim. dikkatli olalım.
olmayan ve olamayacak arkaşaları gezimizden uzak tutalım.

• Beğen
Tepkiler: alicanpek
Merhaba herkese,

Başlıklarınızı okuyorum yaklaşık bir saattir.Eğlenceli turlar düzenleyen güzel bir ekip oluşturmuşsunuz.Turlarınıza bende katılmak isterim.Fakat bir kaç sorum olucak ; yaklaşık bir hafta bile olmadı bisikleti alalı o yüzden size eşlik edebilirmiyim bilmiyorum gerek kondisyon gerek uyum olsun(Kaskım eldivenim var şüpheniz olmasın).Ayrıca Akatlarda oturuyorum beşiktaşta değil fakat gerekirse bisikleti arabaya yükleyip beşiktaşa gelir,park eder ,tura katılırım sonra tekrar beşiktaştan geri eve...

• Beğen
Tepkiler: alicanpek ve ers
@zaferalm

Günaydın Zafer,
Gördüğüm kadarıyla şuan forumdasın, benim gibi erkencisin...
Neyse, Akatlarda oturan için beşiktaş a gitmek ne kolay olsa gerek diye düşündüm bir an sonra acaba dönüşünde yokuş çıkarım diye mi arabaya ihtiyaç duyduğunu hissettin diye ayrıca bir soru geldi.

Yokuşsuz yol pel olmuyor biraz alıştırman gerek ve yıldız yokuşu çok tatlı bir yer alsında, tabii gezilere gel, mutlaka gel aslında...

• Beğen
Tepkiler: ers
@zaferalm

günaydınlar..

güzel sözler için öncelikle teşekkürler. siside de aramızda görmek isteriz tabiki. uyum sağlamak gibi bir şuphe olmasın bize ve biz herkese uyum sağlar, sağlarız. mesela 03-09-2008 Geleneksel Çarşamba turumuzda sizide aramıza bekliyoruz....

Esenlikler dilerim...

• Beğen
Arkadaşlar ,gereksiz bir olay nerelere kadar gitti.Ben şahsım adıma çok üzüldüm şimdi.Çok basit bir cevap(evet ,haklısın dikkat ederim )verilseydi konu buralara kadar uzamıyacaktı.Burada herkes aklı başında insanlar,kimse kimseye borçlu değil.Birileri insanların biraraya gelmesini sağlamak için hiçbir karşılık beklemeden bunu sağlıyor ve mutlu oluyorsa buna saygı duymak gerek.Tabi ki grup olarak gezerken birisine sataşılsa ,eğer o kişi zor durumda kalırsa müdahale edilir.Bakın aynı şey benimde başıma geldi.Muhtemelen aynı Kaptan'dı.Fakat ben yalnız olsam o adamı denize atardım,o kadar sinirlendim.Kimsenin başını derde sokmamak için,tadını kaçırmamak için sesimi çıkartamadım.Bende haksızlığa dayanamam.Ama yanımdaki insanların sağduyusu ve telkinleriyle sustum.Bu hayatın her anında böyledir.Verilen tepkilerden anlıyorum ki Cenk hala aynı tutumdasın.Kimse kimseye kaba kuvvetle birşey yaptıramaz.Tamam ,söylenen şeyler sana ağır gelmiş olabilir.Yapman gereken şey kendini kibarca ifade etmek olmalıydı.Eğer gerçekten haklıysan Ersen bu söylediklerinden zaten mahcup olurdu.bizde sana hak verirdik.Ben, Ersen bu mesajı yazdığında bir olay üzerine yazdığını anladım, ama kesinlikle senin ya da başkasının olduğunu bilmiyordum.Başıma gelen olaylara tercüman olduğu için altına imzamı atarım dedim.Kimseye seni afişe etmedi.Forumun önünde bunların olması çok can sıkıcı.Lütfen bu konu daha fazla uzamasın.Cenk genç bir arkadaşımız.Ersen'de sağduyulu bir ağabey olarak onu uyardı.Olayı büyütmeye ,küsmeye gerek yok.Cenk özür diler,Ersen'de onu affeder olay kapanır.Ya da herkes kendi yoluna devam eder.Tatsız bir anı olarak hafızalarda ve forum sayfalarında kalır.Tercih sizlerin beyler....

• Beğen
Tepkiler: alicanpek ve ers
@zaferalm

İnceleğin için çok teşekürler.
Hepimiz kondisyon problemi yaşadık.
Hatta ben hala yaşıyorum.
Hiç kafana takma.
Hepimiz birimizi bekler.
Birimizde hepimizi. :D
Bundan rahatsızlık ta duymayız :D çünkü bizde yaşadık diyecem.
demiyorum aklında varsa atla gel. Hiç düşünme keyfine bak :D

Arabayla gelmek sana şunu kazandırabilir.
ilk gezinde uzun bir yokuş çıkmamış olursun.
Fakat Dinamo nun dediği gibi işin zevki de orada başlıyor.
Ayrıca her geziden sonra beşiktaştan yıldıza
ilk iki hafta elimde
sonra ki haftalarda önce yarı elimde yarı üstünde
sonrasında en dik yokuştada bisikletin sırtında
insan kendini aştıkça mutlu oluyor.

ARAMIZA HOŞ GELDİN...

Kazasız, belasız, bol sporlu bir birliktelik olur işallah.

@zaferalm

beşiktaş - sait çiftçi arasında kaldırımdan gittiğin zaman bir yokuş var, sonrasında yol düzleşiyor, altındaki bisiklette iyi olduğu için çok sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum, sürekli o yokuşu kullanıp gayrettepeye eve döndüğüm için iyi biliyorum, o kadar da uzun bir yokuş değil, bisikleti eline bile alsan taşıyacağın yer bence sait çiftçi polikliniği sonrasına kadardır, barbaros da 2 otobüs durağı arası taşımış olursun...

• Beğen
Merhaba herkese,

Başlıklarınızı okuyorum yaklaşık bir saattir.Eğlenceli turlar düzenleyen güzel bir ekip oluşturmuşsunuz.Turlarınıza bende katılmak isterim.Fakat bir kaç sorum olucak ; yaklaşık bir hafta bile olmadı bisikleti alalı o yüzden size eşlik edebilirmiyim bilmiyorum gerek kondisyon gerek uyum olsun(Kaskım eldivenim var şüpheniz olmasın).Ayrıca Akatlarda oturuyorum beşiktaşta değil fakat gerekirse bisikleti arabaya yükleyip beşiktaşa gelir,park eder ,tura katılırım sonra tekrar beşiktaştan geri eve...

Ayrıca hep sahilden dönmüyoruz.
Mesela geçen hafta Boğaziçi Üniversitesi'nin
Arnavutköy girişinden girip yukardaki girişine tırmandık,
Nispetiye caddesinden sonra herkes evlerine geri döndü.
Daha önce de Tarabya'dan yukarıya tırmanıp,
Maslak yolundan geri dönmüştük.

Yani belki de Beşiktaş'tan dönmez, yokuş çıkmamış bile olabilirsiniz.
Kondisyon yönünden merak etmeyin, sonuçta herşeyin bir ilki var
ve grubumuz kondisyon odaklı olmadığı için zorlanmazsınız.
Arkadaşların belirttiği gibi zamanla yol yapmaya, yokuş çıkmaya alışırsınız.
Saygılarımla, çarşamba görüşmek üzere.

• Beğen
@zaferalm

kardesım sakın arabayla ugrasıyım deme park sorunu zırt sorunu o sorunu derken bındıgın bısklettende bısey anlamazsın bın bısıkletıne dogru besıktas meydanına gel senı orda beklıyor olucagız aramıza hosgeldın

Arkadaşlar yarın Mert Kaptan'ın turu var,hemen hemen bizimkiyle aynı saat ve güzergahta.Sanırım herkes Mert Kaptan'a bir hoşgeldin demek ister.

Bilgilerinize...

• Beğen
Tepkiler: _kartal_
Mert kaptanı 10 unda hepbirlikte karşılıyoruz.
:D
süprizlerle :d

• Beğen
Tepkiler: _kartal_
Çarşamba gezilerimiz devam ediyor.

-Kask ve eldiven zorunlu.
Kendini bizim yanımızda gören herkez davetlidir.
Amaç gezmek ve sosyal olmaktır.
-Uygunsuz hareketler kesinlikle tölare edilmeyecektir.
Saygılarımla çarşamba günü saat 21:00 hareket saatimiz...

Fakat kuralları hatırlatmak isterim ve eklerim...
-Kask ve Eldiven
-Amaç gezi
-Geziye katılan herkez birbirinden sorumludur.
(bu sorumluluğu kaldıramayacak arkadaşların kesinlikle katılmamaları ricaolunur.)
-Gezimizin amacı önce

spor: sporcuya yakışan hareketler önceliğimizdir.

sağlık:önce kendinizden sonra da gurup arkaşlarınızın sağlığından sorumlusunuz. (yolda tek sıra gitmek, fren aralığı bırakmak ve 3 şahıslarla kavga etmemek gibi)

sosyallik: insanı insan yapan şey sosyal bir hayvan olmasıdır.

Yukarıda saydığım kurallar bize katılmanız için gerekli kavramlardır.

Lütfen bu durumlara dikkat edelim. dikkatli olalım.
olmayan ve olamayacak arkaşaları gezimizden uzak tutalım.

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz ve ers
@Dinamo

Haklısınız yokuşsuz anlamı olmaz gerekirse mola vere vere dönerim çıkarım o yokuşu.

@ferdionat

Ben teşekkür ederim bu kadar ilgili olduğunuz için 03-09-2008 tarihindeki tura katılıcam bir aksilik olmazsa.

@ers

Sizin yazdıklarınız bana daha çok cesaret verdi.Bisikletimle orda olucam.

@polo34

Dediğiniz gibi gerekirse elimle taşıyarak çıkarım yokuşu.

@alicanpek

Cesaret verici bir mesaj daha ,artık o yokuşu çıkmak benim için daha kolay olucaktır.

@glopusgold

Tamam o zaman direk bisikletimle geliyorum.(Bisikletim yeşil trek 3900)

Not: Bir aksilik çıkarda yolda kalırsam; yama seti, pompa gibi ekipmanlarım ve lastike yama yapabilcek tecrübem bilgim yok.Haberiniz ola dediğim gibi çok yeniyim.

Sorularının hepsine rahat ol cevabını veriyorum.
Ayrıca çok renkli mesaj olmuş yahu bakarken çok eğlendim :D

Geri