Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Parkur bisiklet

Barkın Kenan

Forum Demirbaşı
Tepki
54
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim ancak genel bölüm diye buraya açtım. İzmir'deki parkur bisiklet hakkında bilgisi olan var mı acaba? Aktifpedal'ın izmir şubesi olarak geçiyor. İnternetten bisiklet alımı sırasında telefondan kart bilgisi istediler bir soriym dedim.

• Beğen
Tepkiler: Kürşat AKINCI
Scudo
Ben oradan arkadaş yardımı ile carraro kadro aldım bir problem yaşamadım fakat ben parayı arkadaşa havale yaptım o orada elden verdi. Arkadaşımın önerisi doğrultusunda alışveriş yapmış oldum memnun kaldım. Sizden kim olursa olsun kart bilgisi isteyen kişilere kart bilgilerinizi vermeyin!

Anladım, aradığımda arkadan birileri şu ne kadar filan gibi sorular soruyordu yani bisikletçi olduğundan şüphem kalmadı sizin dediğinizle birlikte. Kart bilgileri olarak da kartın üzerinde yazan bilgileri verdim sadece, şifresini filan istemediler. Reklam demişsiniz de yapmayın yahu, reklam yapmak istesem kredi kartı bilgilerimi istediler diye mi yaparım? Bisiklet aldım çok memnunum gibisinden şeyler yazardım reklam yapmak istesem.

• Beğen
Tepkiler: Kürşat AKINCI
kart üstündeki bilgiler ile yani 16 haneli kart numarası geçerlilik süresi isim soyisim ve arka taraftaki güvenlik numarasının son 3 hanesi ile internet üzerinden çok kolay alışveriş yapılabilir. şifrenizi vermeseniz dahi. o yüzden dikkatli olun. bende bu dükkan ile ilgili bir kadroyu insanların fikirlerine sunmuştum fakat adını anmadım. sizin durum farklı adını yazmadan sorunuza cevap bulamazdınız..

• Beğen
Tepkiler: Barkın Kenan
Konuyu hortlattım ama dün kötü bir tecrübem oldu kendileriyle. İstanbul'dan gelen İzmir'de bulamadığım bir model Ghost marka bisikletimi içinde kurulum kuponu vs olmasına rağmen ve bu şahıslar ürünün servisi olmasına rağmen benden 50TL talep ettiler kurulum için oysaki telefonda nezaketen sorup oraya geliceğimi belirttim ki böyle bir yükümlülüğüm yok burasıda diğer bisikletçi gibi haftasonu olduğundan yoğunuz diye geçiştirdiler benim bin türlü baskıma istisnaden gelin araya sıkıştırırız dediler ve oraya koca kutuyla taksiyle gittim sonra bana şaka gibi 50 lira vericeksin dediler, ben nedenini sorduğumda ücret talep alma haklarının olmadığını belirttim .Kendisi bizden almadınız dışardan gelen bisikletlere ücret alıyorum dedi ordaki firma yetkilisi şahıs sonrasında distribitörü araya soktuğumda ise öyle birşey söylemediklerini söylemişler cidden yazık, yanımda iki arkadaşım vardı kendileri olaya bizzat şahitler dün bisikletimi kurdurup beraber turlayacaktık onunda içine edildi maalesef.

Bilenler biliyordur 10 dakka sürmez kurulum çünkü sadece ön lastik çıkık geliyor ben garantisi bozulmaması için kendim açmadım yoksa böyle olacağını bilsem. Bu bahsettiğim mevzu ise aslında ilk yaşanan o yüzden kafanız karışmasın. Diğer konu ise bana yakın olan diğer bisikletçi doruk bisiklet hakkında ilk kendilerini aradım GHOST marka ürünlerin servisliğini yapmalarına rağmen çünkü accell bisiklet, bianchi olan gruplar bu servislerle yükümlülükleri var ghost marka bisikletlerde. Onlarda topu biz satmıyoruz onlar satıyorlar parkura gidin deyip topu onlara atıp sıyrımışlardır.

İlla ki artık bisikletlerimizi oralardan almak lazımmış demek sanırım bisikletin kurulumunu yaptırmak için. Buradan bu büyük markaları getiren distribitörlere seslenmek istiyorum lütfen servislerinizi daha sıkı denetime alın ve böyle kişiler yüzünden hem sizin adınız lekelenir, hemde ticari kariyeriniz. Bende ticaretle uğraşıyorum ve benden alınmadı diye kimseye git nerden aldıysan orası ilgilensin üslubuyla hiçbirzaman yaklaşmadım çünkü esnaflık bu değildir. Her zaman yardımcı olurum başka yerden alınmış olsa bile çünkü bilirim ki memnun kalınırsa bir sonraki alışverişin benden olacağını. Bu saatten sonra ders vermekte boş gerçi.

Neyse dünkü yaşadığım stresli günden sonra bisikletimi Çankaya' da isim vermeyeceğim reklam olmaması açısından bisikletimi kurdular ve kendilerine ilgi alakaları için çok teşekkür ediyorum böyle firmalara cidden ihtiyacımız var. Beni yaşadığım sorundan dolayı bisikleti aldığım yerdeki arkadaşın çabası sonucunda arayan ghost marka bisiklet dağıtımcısı beyefendiye de teşekkür ediyorum, kendiside beni dinledikten sonra bana hak verdi 10 dakkalık bir iş için bu kadar sorun çıkmaması lazımdı denildi ben ama bu konuyu burada bırakmayacağım kendisiyle daha detaylı bir biçimde kısmetse yüzyüze görüşmek istiyorum.

Geleneksel bir müşteri görüntüsü vermez iseniz, son derece kibar, anlayışlı, yardımsever ve güler yüzlü bir hizmet alırsınız. Para bende, güç bende kapitalist müşteri profili ile giderseniz, istediğinizi alamayabilirsiniz. Sayıları gittikçe azalan esnaf, ahi ekolünden bir mağaza.

@Murat Alaaddinoğlu hocam elestirirken veyahut yasadiklarini anlatirken isim
veriyorsun da takdir ettigin bisikletin firmasini neden vermiyorsun sen vermiyorsun ben sana soleyeyim cankaya da sundudan baska hakkini vererek profca bu isi yapan yok sunduya gitmissindir kesin parkura doruga genelde zengin aile cocuklari gidiyor ben kendim bir cok kez gordum musteri olarak hele bir kere yol da kaldigim halde yama icin goturdugum de bir pazar gunu 15 tl dediklerini bir yil evvel hala unutamamaktayim ki sinirimden hususi cankayaya goturup 5 tlye yaptirdim dolasiyla parkurmus dorukmus izmir bisikletmis delta bisikletmis bunlarin tek bir felsefeleri var musterileri zengindir diyip yolunacak kazik gibi gormeleri sundu ise gerek yedek parca satan dukkani olsun gerek bisiklet satan magazasi olsun on numara yerdir ozellikle besir abiye burdan sevgiler saygilar kendisini cok severim her zaman her konu da yardimci olmustur izmirde oturan bisiklet almayi dusunen herkese sunduyu oneririm hem guleryuzluler hem yardimci oluyorlar hem isin goruluyor bir sekilde hele benim gibi zirt pirt giden birisiysen fiyatta indirimde yapiyorlar sundudan sasmayin sevgili izmirde oturan bisikletli arkadaslarim bir kez daha bisiklet alacak olsam yine sundudan alirim ve de sattiklari aksesuarlar parcalarda kalitelidir tarafsiz gozle bisiklet binen birisi olarak soluyorum sundu benim babamin oglu da degil ama bu yazdiklarimda gercekler
not : alintiladigim adam mesaj atali yuzyillar olmus yeni sayip alintalimisim neyse zahmet edip bi ton yazi yazdim belki izmirdeki bisikletciler hakkinda da bilgi almak isteyen olursa yardimim dokunur

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
ben dün internetten alış veriş yaptım bugün de elime ulaştı. piyasaya göre oldukça da uyguna aldım ürünleri. sitelerinde indirim kodları var. kullanırsanız iyi indirim oluyor. paketleme vs oldukça iyiydi.

@makaram
bende bir şey alacağım indirim kodunuz var mı acaba ya

sitede ürün guruplarına vardı en son indirim kodları ama şuan görünmüyor.

Bisikletinizi Parkur dan almadıysanız yada sürekli müşterisi değilseniz hep ters saygısız davranırlar..Tavan ücret çakarlar. Deneyimleyip bıraktım. Son 2 yıldır bisiklete artan ilgi ile İzmir de birçok dükkan kendini büyüttü ve tamirciler büyük dükkan sahipleri oldular. Eskiden olan o abi hoş geldin ne verirsen ver gibi şeyler kalmadığı gibi fiyatlar birçok yerde aşırı arttı. El değmek 50 tl okşamak 100 tl oldu..Bisiklet yıkamaya 100 tl yazanı gördüm. Bunların içerisinde en mülayim olanlar bile azıttı. Kendi adıma aşırı yüksek fiyatlardan bende şikayetçiyim. Ufak tefek işleri 3-5 alet edinip eli erenler yapmalı. Güzelyalı civarındaki hiçbir bisikletçiye gitmem.

@tzeybek
bende şimdi onlardan kask almayı düşünüyorum. Bakalım ne olacak ne bitecek.

parkur bisiklet hakkında sölenecek çok şey varda neyse olumsuz yazmayı sevmem insanlar hakkında ALLAH yollarını açık etsin forever SUNDU

bundan üç veya dört yıl önce siparişini verdiğim 50-60 liralık sele borusu stoklarında kalmadığı için beni mağdur etmemek adına en az dört katı fiyatlı specialized karbon sele borusu göndermişlerdi, hala kullanıyorum. şimdi yazılanları okuyunca üzüldüm, umarım değişmemişlerdir.

Ülkemizde internetle beraber tüketici profili epey değişti. Para bende güç bende her zaman tüketicinin en büyük kozu iken, şimdi az beklerim bir ay sonra çinden maçinden olmadı ingiltereden çok çok ispanyadan gelir bir algı var. İzmir bisiklete uğradım, neden internet satışınız yok diye serzenişte bulundum. Çok zor dediler. Ürünü gönderiyorsunuz bir boy ufağı olacaktı yok şu rengi olacaktı diye çok sıkıntı çıkıyor, buyursunlar burdan gelip alsınlar dedi sahibi. Parkur bisiklette Ali bey başta nemrut gibi duruyor. Ama iyi biri. Epey bilgili ve yardımsever.

Geçen mayıs ghost lector 5.9 aldım parkurdan nakit aldığım için çok ciddi indiirm yaptılar. Artı goztepeden kemalpasaya kendi araçları ile getirdiler bisikleti. Bence yeterli bir hizmetti. Bazıları çok fazla birşey bekliyorlar dükkan sahiplerinden.

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
Bir yıl önce Parkur bisikletten crank brothers Klick Hp pompa almıştım.pompanın bağlantı parçası arızalanıp kırıldı.Kendilerine başvurdum.Normal prosedür işlemeye başladı.Distrübitör firma da işler biraz uzayınca,yetkili Ali bey pompayı hiç bekletmeden yenisi ile değiştirdi.Normal olanı yaptıkları İçin kendilerini tebrik ediyorum.Sattıkları ürünün arkasında durmanın önemine sahip çıkmışlardı.

ilk dağ bisikletimi oradan aldım. İKİ yıl kadar kullandım iki yıl süresince her konuda yardımcı oldular. Gerek bisiklet gerek aldığım aksesuarlarda hiç bir problem yaşamadım. Sattıkları ürünlerin kalitesinden ziyade tavır ve davranışları çalışanlarının kalitesi üst seviye elit bir işletmedir.
Asıl önemli olan ise dağ bisikletinin yanında yol bisikleti almaya karar verdim. Tekrar parkura gittiğimde sadece satış yapma amacı taşımadıkları için bana uygun kadro boyu olmadığını söylediler ve yeni yıl için sipariş verebileceklerini söylediler. Tabi ben aceleci olduğum için Karşıyaka'da ki bisikletçiden kendi boyuma uygun kadroda yol bisikleti aldım ve yine aksesuar yada her hangi bir problemde parkur bisiklete gittim. Bana karşı tavırlarında hiç bir değişiklik olmadı yine ilgi alaka ile yaklaştılar bisikleti onlardan almamış olmam konusunda hiç bir problem yaşamadım. Aksine kendi sattıkları ürün gibi ilgilendiler.
Yukarıdaki yorumları görüyorum ilgisiz ve oradan alışveriş yapmanız zorunlu gibi tavırları var demişler kesinlikle yanlıştır.
Kaliteli ve düzgün bir işletme

Geri