Scudo Sports

Paris-Roubaix'11

Bonen ve chavanel şimdilik günün şanssızları:(
Bakalım noolcak, son 59 km.

Scudo
hushovd alır :vroam:

Ben de son 29 km'sine yetiştim yarışın. Son 22 kilometrede kopmalar başladı. Bu gidişle Team Garmin Cervelo'dan Belçika'lı Johann Van Summeren alacak yarışı.

@Cem Şentin

daha belli değil abi ;)

Cancellara bunu kendine yapmamalıydı.Bir inat uğruna herşeyi mahvetti .... Tom boonen'in yokluğunda gerekeni yapacaktı.Yazık oldu....

Van Summeren aldı yarışı, 6 saat 7 dakika 28 saniyeyle. İsviçre'li Cancellara ucu ucuna 2. oldu.

• Beğen
Tepkiler: Ali Hekimoğlu
Yarış sonuçlandı;

1.Johann Van Summeren (Garmin-Cervelo)
2.Fabian Cancellara (Leopard Trek)
3.Maarten Tjallingii (Rabobank)

Thur Hushovd sayesinde birinci oldu derim ben. Cancellara biliyordu Thur ile giderse velodromda sprintte geçemeyeceğini, atak yapmak istemedi o yüzden diyorum.

Bir de motorun Cance'yi bloklaması var ki...

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Cancellara'nın son atağına cevap veremedi Hushovd ya gücü yoktu ya da kazanamıyacağını anlayınca takip etmedi

@Gökhan Toros

Ben Thur'un Cancellarayı takip edebilip veledroma birlikte girebileceğini düşünmüyordum.Ama gel gelelim büyük bir yanlışa kurban gitti.
Eğer takımdaki direktörlerde Cancellaraya bırak gitme böyle olmaz dediysede yazıklar olsun.

Eğer takımdaki direktörlerde Cancellaraya bırak gitme böyle olmaz dediysede yazıklar olsun.

Trek Leopard böyle giderse Tour de France de Schleck te avucunu yalayacak gibi...

Arkadaş bu eski Saxo-Bank cıların da mazeretleri bitmiyor.Yok zincirim attı beklemedin,yok motor önüme cıktı , yok hep ben seni taşıdım sen beni taşımadın...

arkadaşlar, bugün helikopter kamerasından gördüm, galiba cancellara'ydı, itişme oldu bi ara ve işyerinde olduğum için televizyonun sesi kısıktı...

bilginiz var mı ne olmuştu?

Flecha ile Lars Boom itiştiler bi ara, ama meseleyi anlayamadık, eski takım arkadaşları, eski bir hesap gördüler heralde :)

Tekrarı izlerken dikkatimi çekti;

1.belli olduktan sonra,Cancellara 3 kişi ile birlikte finish cizgisinden az bir farkla önde geçiyor.Sağındaki ve solundaki bisikletçiler ayakta asılırken adam sele üstünde torq'un zirvesinde....müthiş bir güç gerçekten.

Yarışı baştan sona kadar izledim ve gerçektende mükemmeldi, Cancellara ya gelince adam atack yaptığında fırtınalar kopuyor, yok o arkasındaydı yok o burdaydı, şunlar geliyordu, Finish de o arkadan gelenler neredeydi kardeşim.
neden göremedik finish düzlüğünde. Adam madem ben kazanmayacam sizde kazanmayacaksınız diye resti çekti, sonra haa siz salaklar zaten kazanamayacaksınız ben bari padyum göreyim dedi.
Ve TORK un zirvesinde ki izlediyseniz adamın her pedal basışında fırtınalar koptu, muazzam bir GÜç, inanılmaz... ve finish düzlüğünde de kopardı ve 2. oldu. Bu adam zaten son 15-20km yi atackla geldi daha neyi konuşuyoruz ki...
Bu tamamen şu demektir izlenimlerim sonucu,
Adam resmen benim gücüm bu, siz ister çekmeyin, isterseniz pasmayın pedala, size inat padyum!!!

Geri