Halktan kopmak nedir? Ben halk gibi mi olmak zorundayım, eğer bizler gibi hayatına hareket ve sporu katmaya çalışanlar kopuksa, evet kopuğuz ve marjinaliz. Lütfen Halkımız bizleri örnek alıp, bizlerin bilinç seviyesine gelmeye biraz gayret etsin. Ben insanlar için söylüyorum, yoksa bana ne, en fazla deli derler, hiç umrumda olmaz 120cm göbekleri ile benim yediğimi içtiğimi beğenmeyen, taytıma bisikletime harcadığım paralara laf edenlerle işim olmaz, umrumda değiller.
Adama diyorsun ki ya kardeşim sen sıska ve şişmansın, spor yap bak diyorum, ben senin abin olarak senin iyiliğin için söylüyorum diyorum. 80 lira verip spor salonuna üye olacak, adama koyuyor bi türlü başlamıyor, aynı adam 3100 lira verip bir maaşını telefona yatırıyor. Ya birader diyorum 1500 liralık telefon alsaydın (ki güzel bir telefon alınıyor) geri kalan parayla 1 sene spor yaparsın.
Bu işin esası düzgün besleneceksin bir, hareket edeceksin iki. Yoksa vücut iflas eder kafan da çalışmaz bu kadar net!
Dışarı baktığımda otoparkta şu an 10 tane bmw var, burası orta gelirli insanların yaşadığı bir yer. 2 tane bisiklete binen var apartmanda.
3000 liraya telefon alınca aferin, 3000 liraya bisiklet alınca halktan koptuk gidiyoruz. Halkım benim canım benim, bana karışmayın benim bisiklete binmem lazım görüşürüz.