Scudo Sports

İnceleme Pack 2 Ride / Inna Kadro Çantası

Ben de az önce sele altı 18L 'lik INOVA çantasını sipariş ettim siyah olanı. Bu yaz yapmayı planladığım (inşallah) 4-5 günlük turum için doğru düzgün ürün bulamayınca biraz pahalı da olsa taksit tuksit almışken kaliteli olsun , yağmur geçirmesin ve yerli üretime de destek olalım diyerek aldım.

Bekliyoruz :)

6-1.jpg
bu çantanın linki var mıdır

Scudo
ben de pazartesi günü kadro çantası ve sele altı çanta siparişi vermiştim ve bugün kargo bana ulaştı.Henüz bisiklet üzerine takamadım ancak malzeme kalitesi ve ürünler çok kaliteli duruyor gerçekten.

Ben de Hodo ve Inova aldım. Kesinlikle harika çok memnun kaldım :)

• Beğen
Tepkiler: eakbas
@Taygun Kon
Özellikle hodo yu ben de çok merak ediyorum. İzlenimleriniz nasıl. Memnun kaldınız mı?
Birde gidonun kontrolünde herhangi bir sıkıntı yaratıyor mu? Fikirlerinizi alsak
Bir de fotoğraf paylaşır mısınız desem çok mu şey istemiş olurum.

@everhard 2 sürüşte kullandım; eğer iyice kayışları sıkarsak bence denge konusunda hiç sorun yaşatmaz. Bülent abi ile de böyle konuşmuştuk.

Ben memnun kaldım üründen; tek sıkıntım gidinim dar ve flat olmasından ötürü kablolara baskı yapıyor. Bunu çözmem gerek. Yol gidonlarında böyle bir sorun olur mu bilmem ama daha geniş bir gidonum olsa daha iyi olurdu.

Bu konuda biraz daha sök tak çalışacağım. Sanırım bir yolunu bulurum zamanla. Onun dışında kapasitesi oldukça yüksek, gidon kaldırırsa çadır, mat, tulum, şişme mat vs her şeyi sığdırabilirsin. (Dengeden bağımsız.)
Ben şu kablo olayını çözersem 4/4lük ürün benim için. Kesinlikle tavsiye ederim.

Elimde en uygun fotoğraflar da bunlar :)

IMG-20200921-WA0208.jpg

IMG_20200922_230821_935.jpg
IMG-20200919-WA0073.jpeg

Dosyalar

• IMG-20200921-WA0204.jpg
    IMG-20200921-WA0204.jpg
    366,8 KB · Okunma: 7
@Taygun Kon
Çok ama çok teşekkür ederim. İzlenimleriniz önemliydi benim için. Sağolun tekrar

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Geri