uguryilmaz144
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.561
- İsim
- Uğur Yılmaz
- Bisiklet
- Mosso
Arkadaşlar merhabalar;
Hepimiz bisikletçiyiz, hepimiz çevreciyiz de eyvallah da, eminim bu forumda bile benim gibi otomotiv delisi arkadaşlar vardır. Böyle bir konu açmamın amacı, otomobil, motor teknolojileri, motorsporları gibi konularda muhabbet edelim diyorum. Mesela ortaya hemen birkaç soru atayım, ortam kızışsın
Turbo mu atmosferik mi?
V6 mı, sıralı 6 silindir mi?
Arkadan itiş mi, önden çekiş mi? Yoksa ikisi de değil 4wd olsun diyenlerden misiniz ?
Bir otomobilde ilk bakışta aradığınız özellik nedir? Performans, ekonomi? Yada konfor ve güvenlik?
Eski otomobillerden hangileri hoşunuza gider ve neden?
Dizel mi benzinli mi? Neden?
Aynı fiyata sıfır alt seviye bir otomobil mi, yoksa aynı fiyata daha kaliteli üst segment ikinci el bir otomobil mi?
En sevdiğiniz motor sesleri? bu motorlar hangi tipte? V8,V12,I6,Boxer6,V10 vs?
Buyrun bu da benim favorilerimden biridir, iyi seyirler herkese
Hepimiz bisikletçiyiz, hepimiz çevreciyiz de eyvallah da, eminim bu forumda bile benim gibi otomotiv delisi arkadaşlar vardır. Böyle bir konu açmamın amacı, otomobil, motor teknolojileri, motorsporları gibi konularda muhabbet edelim diyorum. Mesela ortaya hemen birkaç soru atayım, ortam kızışsın
Turbo mu atmosferik mi?
V6 mı, sıralı 6 silindir mi?
Arkadan itiş mi, önden çekiş mi? Yoksa ikisi de değil 4wd olsun diyenlerden misiniz ?
Bir otomobilde ilk bakışta aradığınız özellik nedir? Performans, ekonomi? Yada konfor ve güvenlik?
Eski otomobillerden hangileri hoşunuza gider ve neden?
Dizel mi benzinli mi? Neden?
Aynı fiyata sıfır alt seviye bir otomobil mi, yoksa aynı fiyata daha kaliteli üst segment ikinci el bir otomobil mi?
En sevdiğiniz motor sesleri? bu motorlar hangi tipte? V8,V12,I6,Boxer6,V10 vs?
Buyrun bu da benim favorilerimden biridir, iyi seyirler herkese