Scudo Sports

Otobüs Sapığını Rezil Eden Kız :D

Scudo
Vallaha süper ya, hak etmis p......k.

ne desem bilemedim adam da şaşkın bakıyor ne olduğunu kavramaya çalışıyor

Orantısız zeka her zaman her yerde kendini belli eder. En güzel teşhir etme şeklide bu olsa gerek!

@illgnsyyz

Adamın zerre kadar tepki vermemesinden ve sadece kameraya bakmasından olabilir. :) Size ağzına kadar dolu belediye otobüsünün ortasında bunu bu şekilde söyleseler, öylece bakar mıydınız eğer öyle bir şey yapmadıysanız?

Sahtede olabilir. Bir bayan milletin içinde o adama bunları söyleyecek, o adamda bön bön bakacak, pek sanmıyorum.. :confused:

@ahmetcan44

Bu kelimelerden sonra bayan otobüsten iniyorsa doğrudur sahte değildir :)

@ahmetcan44
Adam zaten durumu kavrayamıyor ilk başta, yapmış da olabilir yapmamışta. Benim ve ya sizin tepki gösterecek olmanız ilgili kişinin de göstermesini gerektirmez, idrak edemeyebilir. Kişilerin şucu ispat edilmedikce, teşhir iftiraya karışır.

bayan telefonunun ön kamerasından çektiği için adam videoya çektiğini anlamamıştır ,yüzündende anlaşıldığı üzre ne olduğunu anlamaya çalışıyor

@Berksan

Olmayan şeymiş gibi acaba mı diye tereddüt edecek bir şey yok malum gelişmiş, bir çok şeyi aşmış bir ülke olmadığımız gibi hergün tecavüz ve kadın öldürme ile gündemdeyken otobüsteki taciz ihtimali bir hayli yüksek, ben tereddütte bile kalmam böyle bir olay karşısında. Çok yerinde bir söz de vardır ama burası yeri değil!

@Dogukanaksu

Anladım o sözü :)

İspatı olmayan şeylere/olaylara inanmayın kimseyi zan altında bırakmayın.

Geri