Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

otobüs bagajına bisiklet yerleştirme yardım

ilyas yiğit

Daimi Üye
Tepki
293
temmuz ayında memlekete sivasa gitmeyi düşünüyorum.giderken bisikletide götürmek istiyorum tabi.bizim memleket arabalarında bagajlar tıka basa dolu oluyor.o yuzden bisikleti tek parça halinde bagaja koyacaklarını hiç zannetmiyorum.bisikleti parçalama konusunda hemen hemen hiç birşey bilmeyen ben sizce nasıl bir yontem uygulamlıyım.tekerleri sokebiliyorum başka hangi parçaları sokebilirim.mesela gidonu sokebilirmiyim?:) :)

Scudo
On tekeri sokup bisikleti iyice paketlemenizi tavsiye ederim. Gidon vs de sokulur, sele borusunu cikarabilirsiniz. Onemli olan soktukten sonra parcalar birbirine degmeyecek sekilde aralara gazete vs yerlestirip en sonunda tamamini paketlemeniz. Cizilmez boylece, zarar da gormez.

Ön-arka tekeri ve gidonu rahatlıkla sökebilirsiniz, seleyi de aşağı indirdiniz mi tamamdır. Otobüsün küçük bagajları oluyor oraya koyabilirler ama öncesinde otobüs firmasıyla konuşmanızı öneririm.

sivas yolcuları o kadar negötürüyor anlamadım bende konyaya getirdim bisikleti sökmeden yanımda sivas tur vardı eşya full doluydu ve kavga çıktı o kadar eşyalar nereye gidiyor :)

• Beğen
Tepkiler: ilyas yiğit
iki tane buyukce valizi gozune kestirirsen, sadece on tekeri cikarip, gidonu da 90derece cevirip iki valizin arasina dik olarak sabitleyebilirsin. denemedim ama boyle tasiyani gormustum bi kere.

ayni sorun beni de temmuz ayinda izmir'e giderken bekliyor.

• Beğen
kargo bayağı yüksek tutuyor,arkadaşlar.Araştırması var.En güzeli arkadaşların dediği gibi yapmalı,muavine de biraz para verirseniz,otobüs durduğunda bisikleti siler,bile.

• Beğen
@ilkay çağda

bahşiş biz bisikletçilerin pek alışık olmadığı bir kavram, ama gerçekten işe yarıyor :)

• Beğen
Tepkiler: ilkcan çağdaş
Geri