Scudo Sports

Ortaköy kaçamaği videosu en sonunda

Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Forum Bağımlısı
Tepki
1.821
İsim
Ömer Faruk Mumcuoğlu
Bisiklet
Scott
Merhaba arkadaşlar daha önce başlığını açtığım Ortaköy turunun videosunu henüz yükleyebildim.

Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Kamera açılarını değiştirmek için epey fazla durduk, yerlerin ıslak olması hızımızı azalttı.
Biraz uzun, beğenirsiniz umarım.

(link)

Scudo
Ellerinize sağlık.

Üşenip te evde oturanların, izledikten sonra ' hayat dışarıda, şöyle bir bisikletimle dışarı çıkayım' diyecekleri bir video olmuş.

Daha nice güzel tur ve videolara İnşallah.

Yollar Bonboş çok şaşırdım. Emniyet Size Yolmu Açtı Ne)) Keyifli Tur Olmuş Ayaklarınıza Sağlık.

Ömer abiler sabahın erken saatlerinde o yola koyuluyorlar ve gerçekten boş oluyor. (bizzat şahit oldum)

@akifberkant

Gerçi ormanda olsa daha iç açıcı olurdu, artık bir sonraki inşallah

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
@recep24ank

Musabın da değiği gibi saat 07,30- da yola çıkıyoruz, Pazar günü o saatte genelde herkes uyumayı seçiyor yollar ondan boş.

• Beğen
@Musab Yardım

selam Musab sana göre bayağı tempo düştük, inşallah seni fazla yormamışızdır. Yarın ben olmayabilirim işlere bağlı :(

• Beğen
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Gayet güzel tur olmuştu. Şuan performansımı biraz daha arttırmış bulunuyorum. Akif abiyede haber verip yarın için turlayalım. Katılamazsanızda canınız sağolsun, pazar günkü tur için mesaj atıyorum tekrar.

• Beğen
@Musab Yardım

Merhaba, cevap vermekte işlerimden dolayı geç kaldım, kusura bakmayın. Musab akşam haberleşiriz. Eğer yağmur yağmaz, zemin ıslak olmazsa - geçen günkü düşmemden sonra hala tam iyileşemedim - büyük ihtimal Cumartesi de çıkarım. Pazar gününe Allah kerim.

Geri