İsa Öcel
Daimi Üye
- Tepki
- 67
- Bisiklet
- Sedona
Bisikletimi alalı 5 ay oldu. Bir ay dolmadan bir ara göbekten gıcırtı geldiğini hissettim. Ancak sonradan kesildi bende üstünde durmadım. Ancak bisiklet sürerken her padalı çevirdiğimde bir tıkırtı hissediyordum. İlk bakımına götürdüm böyle böyle pedal çevirirken bi tıkırtı hissediyorum dedim ordaki abi bi tur attı bi sorun yok, bunlar kaset göbek olduğundan kolay kolay sorun çıkarmaz dedi ve eve geldim. Aynakolda sorun var zannettim en sonunda inceleye inceleye göbekte boşluk olduğunu farkettim. Ancak uzun süre aksattım açıkcası pek bisiklet de sürmedim bi kaç aydır. Geçen mahallemdeki bisikletciye gösterdim bunun göbeğinin sıkılması lazım dedi. Servise götürdüm göbek dağılmış dedi 30 liraya yeni göbek takarız dedi. Garantiye girmezmi diye sordum tam bilmediğini arayıp öğrenebileeceğini söyledi. Ben de daha sonra gelirim diyerek ayrıldım. Birde sizden bilgi almak istedim . Bu göbek gerçekten dağılmışmı ve bunu garantilik bir durummudur. Bisikletim 2012 Sedona 321. Göbek de şu olması lazım;
Sorun ortaa milin komple belki 1 mm belki daha az oynama yapması bu da her pedal çevirdiğimde tıkırtı olarak hissediyorum. Eğer ağır viteste kullanırsam pek hissetmiyorum.
3 ve 4. saniyelerde oynama belirgin
@ferhat köse
Bikeandoutdoorda göbek için truvativ square le 113 68 yazıyor. (aslında sram yazmışlar ama sram değil)
resmini de ekledim o göbeğin
o videodaki ses te göbekten geliyor tıkırtı
Sorun ortaa milin komple belki 1 mm belki daha az oynama yapması bu da her pedal çevirdiğimde tıkırtı olarak hissediyorum. Eğer ağır viteste kullanırsam pek hissetmiyorum.
3 ve 4. saniyelerde oynama belirgin
@ferhat köse
Bikeandoutdoorda göbek için truvativ square le 113 68 yazıyor. (aslında sram yazmışlar ama sram değil)
resmini de ekledim o göbeğin
o videodaki ses te göbekten geliyor tıkırtı