Scudo Sports

Orbea alma carbon absalon

kron_xc4000 esk

Forum Bağımlısı
Tepki
476
bu kadroyu türkiyede bulacağım bir bayi veya distribütor varmı acaba arkadaşlar bilgisi olanlar yazsınlar:D

Scudo
zor...
Keşke kolay bulunabilseydi o kadar

Tayfur neden boyle alayci bir yanit vermis anlamadim ama, Orbea'nin Türkiye'de henüz dist. firmasi yok ne yazik ki... Bu nedenle yurtdisindan getirmenin yollarini aramalisin.

Halil böyle bir cevap verdim çünkü arkadaş kendisi alay ediyor. Mesajın sonundaki ¨:D¨dan da anlayabilirsiniz bunu.

• Beğen
Tepkiler: sprint
Tayfur bu seni yinede haklı çıkarmaz.Çünkü arkadaş eğer bu soruyu ciddiyetsizlikle soruyorsa bu onun kişiliğini gösterir.Bizim problemimiz değil ama o ti'ye alarak sordu diye bizde ti'ye alıp cevap vermemeliyiz. ;)

• Beğen
Tepkiler: sprint
@tayfur

Eger yapiyorsa kendi ayibi Tayfur'cum, ayiba ayipla karsilik verilmez ki ;)

Neyse tabi biz simdi kadroyu bulalim, arkadas almasa bile belli mi olur, belki birgün birimize kismet olur :)

Kime niyet kime kısmet ön yargılı davranmayalım

Ben varmı diye sordum kadrosu çok hoşuma gitti alma imkanımda var neden alaycı konuşuyor bazı arkadaşlar scott nasıl gelmişse türkiyeye o da gelir

merak etme o da yakın bir zaman sonra tükiyede göreceğiz tıpkı diger markalarda gördüğümüz gibi

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
@sPinErGy_26

İmkanı olan ve isteyen tabiki alıp getirebilir fakat Orbea gibi giriş modeli olmayan ve genelde kalburüstü diye tabir edilen bir üreticinin distribütörlük şartlarını bizzat canlı olarak okumuş birisiyim. Okuduklarım gerçekten güzel ve yapılabilir şeyler ama Türkiyenin biraz daha ileri gitmesi lazım ki Orbea gibi 1000tane 300€ luk bisiklet yerine 300 tane 1000€ luk bisiklet satarak piyasada kalabilirim diyen markalar hedeflerini tutturabilsinler...

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
biaraz zor gibi ben ce orbea nın türkiyede satılması ama para toparlanıp alınabilir yurt dışından

Kadroyu bilmem ama, bisikletler gereksiz pahalı, 5.000 Euro'luk bisiklette 105 set var. Değer mi? Bence kesinlikle değmez...:krktm:

Nasıl bir isimdir bu. Ispanyol markası mi acaba :)

Madem konu hortlamış. Ben de bir güncelleme yapayım;
(link)
(link)

Türkiye'deki Orbea Satıcıları

Geri