Scudo Sports

Orao gözlük hakkında

Tepki
3
Bisiklet
Carraro
bisiklet için gözlük almayı düşünüyorum,nasıl olması gerektiğine dair hiçbir fikrim yok :) bu kafama yattı gibi ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?
(link)

Scudo
Bence çok iyi bir gözlük. Sadece beyaz olanı fotokromik sanırım diğerleri normal cam. Fotokromik olan siyah olsaydı ben alacaktım ama başka gözlük aldım. Şimdi sıra kontakt lens almakta. :cool:

• Beğen
Tepkiler: ahmet faruk
Merhaba yeni konu acma geregi duymadim.
Bu gozlugun beyaz olanini yani fotokromik olanimi onerirsiniz yoksa su urunu mu.
(link)

Yoksa bunu mu
(link)

@Berke1999 gözlük araştırması yapıyordum. Sizin verdiğiniz ilk linkteki gözlüğü sipariş ettim dün akşam. Siz gözlük aldınız mı? Aldıysanız hangisini aldınız?

Aynısının tıpkısını mavi siyah renkli olanını şu an kullanmaktayım. Oldukça kullanışlı bir gözlük. ama buğu yapmadığı varsayımı hikayeden ibaret. Yazın dahi özellikle gözlük camlarının üst kısmı buğu yapıyor artık buğuyuda geçtim yağlanıyor bazen görüşü engelliyor. Bunun dışında bir eksisi yok. Plastiği sağlam ve kaliteli bir şeye benziyor.

• Beğen
Tepkiler: caesar
@mehmetsunu teşekkür ederim. Buğu olayı iyi olmamış. Ben özellikle buğu yapmaması için aldım :)

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
UVEX kullanın

• Beğen
Ben dechatlonea gidip gözlükleri yakından gördüm ve hiçbiri içime sinmedi nedense. Bence paraya kıyıp 150 liraya falan kaliteli bir şey almakta fayda var

• Beğen
Kesinlikle kaliteli gözlük kullanın arkadaşlar, sonuçta göz bu.. :)

• Beğen
Optik olarak sıkıntısı yoksa çok sorun değil markalı ürünlerin de kar marjı yüksek fiyatlar gereksiz yükseliyor

• Beğen
Tepkiler: caesar ve air28-3
Ben başka bir gözlük kullanıyorum camları değişiyor 2 çift camda havsa girişi için yerler olduğu için buğulanma yok durunca buğulanma oluyor anca.

• Beğen
Benim Kullandığım UVEX gözlük de çift camlı ; siyah ve şeffaf olmak üzere..Buğulanma da söz konusu deil açıkçası

• Beğen
Peki buğulanmayı engellemenin bir yolu var mıdır? Cam ile alakalı bir şey mi? Camı değiştirsek olur mu?

Camı değiştirmek sorunu çözmez.

@caesar belki dalış gözlükleri sıkılan buğu önleyici işe yarayabilir veya tükürük.

• Beğen
tchibodan aldığımı kullanıyorum üç renk camla beraber geliyor buğu ile hiç karşılaşmadım

Gözlüğün üst kısmı kaşlara çok yakınsa hava alacak alanı kalmıyor ve buğulanma yapabiliyor. Veya böyle birşeyde olabilir uploadfromtaptalk1431432262633.png

Ben decathlondan aldim. Memnunum. http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/12/400154ff996bac91db59d839906ebe1c.jpg

Güzelmiş güle güle kullanın..

Geri