Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oooff off road Belgrad 21 Kasım 2010 Vol.2

Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Forum Bağımlısı
Tepki
1.821
İsim
Ömer Faruk Mumcuoğlu
Bisiklet
Scott
Geçtiğimiz Pazar günü Akif Berkant ile yaptığımız Belgrad turundan kareler,

Yoğun sis ve bisiklet taşıyıcısının çıkarttığı sorun nedeni ile tur 07,30 yerine 08,30- da başladı.

(link)

Akif Berkant

(link)

ben

(link)

biz tura başlayana kadar sis kalktı :)

(link)

(link)

Akif'in arka frenin de sorun çıktı tamir etmeye çalıştıysak ta nafile :(

(link)

(link)

(link)

(link)

arada yolları bulamayıp karıştırsakta yine zevkini çıkarttık

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bu fotodan sonra fotoğraf makinesi bozuldu başka fotoğraf çekemedim. Toplamda 40km civarı yol yaptık.

Scudo
Arızalar eksik olmamış turunuzdan ama parkur muhteşem. Bu Belgrad turunuza bayıldım. Bir gün burada yaprakların üzerinde birlikte pedallamak isterim.
Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
@Hakan Eşme

Turda sizden bahsettik zaten. Ben de sizinle tanışıp Trakyada birlikte tur yapmayı çok istiyorum, Ömer Faruk ile kendimizce yaz için planlar bile yaptık hatta. Kendim de aslen Trakyalı olduğımdan ( Kırklareli/Vize) ayrı bir özlem duyuyorum. İnşallah denk getirirsek hep beraber tur yaparız. Selamlar

@UĞUR VURAL.

dediğiniz gibi insanlar uyurken olması bence daha da güzel oluyor. İstanbul gibi kalabalık bir şehirde orman değil aklınıza gelmeyecek yerde bile insan çıkıyor karşınıza, sabahları kuş sesleri arasında dolaşmak daha zevkli çok derinlere girince telefon falan çekmiyor ama yinede çok zevkli :)

@RECEP İŞLEK

teşekkürler, pedal basmaya başlayınca aksılkleri bir anda unuttuk:)

@uzaktr

evet Bülent siste kullandık ama pedal basana kadar dağıldı. Abi sende sucukları götürmüşsün görmedim sanma :)

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
@Hakan Eşme

sorunların hepsini pedal basmaya başlayınca unuttuk :) Her zaman bekleriz abi.
Belgrad ta bisiklete binecek toplam 100km ye yakın parkur vardır ama hepsine zaman yetmiyor :( Teşekkürler Hakan abi.

@Özgür ARSLAN

Teşekkür ederim. Sizlerinde turlarınız tüm Konya'lılar olarak muhteşem oluyor

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Sucuk - lar - demeyelım ben bır tane sucuk yedım. Yanımda Kaşarlı tost getırmıstım onlar ıle sebeplendım.. Benım payıma dusen bır kangal sucugun yarısı yolda gordugumuz kopek ve yavrularına tostlarımdan sonuncu ıle bırlıkte gıttı.. Bu arada Enver in bana misillemesi bu foruma koydugu fotograflar. Kendısı bır kangal yedı gerıdede bır sey bırakmadı :D.. Turun acısını bende baska turlu cıkartamaz yoksa :D..

Merhaba,
Turunuz çok güzel olmuş.
Bisiklet taşıyıcısı sorunu bende de var.Sebebini çözdüm sizin kullandığınız taşıyıcı sedan araçlarda iyi netice veriyor.Fiesta gibi hatcback araçlarda maalesef sorunlar oluyor.Ben bu sorunu taşıma kollarını yere daha dik gelecek şekilde halledebiliyorum.Araca basan taşıyıcıların üsttekini silecek üstüne ve alt kısımda olanı da hemen ford amblemının üstüne gelecek şekilde takıyorum.Böylece bisiklet taşıyan kollar yere daha dik açı yapıyor.
Kolay gelsin.

Çok güzel bir tur olmuş bu sefer kaçırdım. Ömer bir dahaki sefere girmediğimiz bir yola girelim derim ben. yeni yerler land rover eğitim yerinden girelim bir kaç sene önce jiplerle girmiştik bisikletlede güzel olacağından eminim. kaybolsakta nasılsa yol bir yere çıkıyor.:)

Geri