pedaltutkunu
Üye
- Tepki
- 331
2 gün önce iş' den (maslaktan) ev'e (bahçelievler) bisikletimle dönerken gece saat 00:45 te bakırköy istikametinde giderken E-5 te 500 m önümde bir kaza oldu; bir araç emniyet şerinde park halindeki araca arkadan çarptı, onun arkasındanda yanımdan geçip giden motosikletlide onların yanından geçerken düm düz yolda yere düştü anlam veremedim... Bende seyir halindeyim malum E-5 de giderkende yüksek tempoda 45 km hızla gidiyorum dursam mı durmasam diye düşünürken onlara doğru yaklaştığımda kendimi yere düşmüş orta şeride doğru kayarken buldum ne olduğunu anlamadan ve tam olarak durunca ayağkalkıp kendimi son anda atabildim emniyet şeride ardımdan gelmekte olan aracın şeridine düşmüştüm ve araç 2 saniye sonra tam gaz yanımdan geçti.... Derin bir nefes alıp kendime gelince etrafa ve üstüme baktığımda neden düştüğümü fark ettim; asfalda kaza sonucunda sıcak motor yağı saçılmıştı... Böyle bir olayla ilk defa karşılaştım ve o yüzden tüm bisiklet yada iki tekerli araç kullanan arkadaşları uyarıyorum böyle bişeyle karşılaşırsanız derhal yavaşlayıp aracanızdan inmenizi tavsiye ediyorum aksi halde benim başıma gelenler sizede gelebilir aman diyorum....
Herkese kazasız belasız sağlıklı ve keyifli bol pedallı günler diliyorum...
Herkese kazasız belasız sağlıklı ve keyifli bol pedallı günler diliyorum...