Arkadaşlar pedalın olduğu yerdeki dişli vites değiştirince değişmiyor. Vites değiştirici sağa geçiyor ancak zincir geçmiyor. Nasıl çözebilirim? Bugün fren ve vites ayarlarını yaptırdım ancak onu söylemeyi unuttum.
Gözümün önünde yaptı. Pedalı çevirmemi istedi pedalı çevirdim oda vitesleri değiştirdi vidalarına felan bişeyler yaptı. Arkadaki değiştiricide sorun yok zaten pedalın ordaki değiştirici değişiyor ama zincir kaymıyor.
vitesi değiştirince sürtünme sesi geliyor fakat zincir geçmiyorsa %90 ayarla çözülür. Ama hiç ses de gelmiyorsa vitesinizin değiştiren parçası (paralel duran metaller) yamulmuş, işlevini yitirmiş olabilir
@Caner Güngör
Ng 750 sahibiyim aynı şey birkaç kez benim de başıma geldi hatta küçük bir cızırtı sesi de geliyor geçmediğinden dolayı.Vitesi değiştirirken sol elcikteki değiştiriciyi biraz seri bir şekilde ileri ittir sonuna kadar.Hadi yarıya kadar değil gidebildiği yere kadar seri ittir.Ama kırayım falan deme sakın.Ben bu şekilde yapuyorum hemen geçiyor .
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.