Scudo Sports

Önce Kask SeÇelİm!!!!

Tepki
20
Selamlar! GEÇEN YAZ KAZA GEÇİRİR GEÇİRMEZ BU KONUYU AÇMIŞTIM. AMA Hatrilatma Olsun Dedİm. GeÇen Yaz Sonu Fena Bİr Kaza GeÇİrdİm. Park Halİndekİ Bİr Aracin Yanindan GeÇerken ŞofÖr Amcamiz Motoru ÇaliŞtirip Yola....... Pardon, Bana Dalinca, Yola Baliklama DÜŞmek Suretİyle Kafa ÜstÜ Çakildim. Kask Olmasaydi Bu Yaziyi Yaziyor Olmayacaktim. Polİs Raporunda Bİr De 8 Metre Asfaltta Kolumun Üzerİnde SÜrÜklendİĞİm Yaziyor Kİ Onu HİÇ Hatirlamiyorum. Kolum SÜrtÜnmeden YanmiŞ. Kolumdakİ İz Afrİka Kitasi'nin Aynisi! İyİ Bİr Kask Hayat Kurtarir! Kazasiz SÜrÜŞler! ( Bu Arada, Reklam Olacak Ama, Merİda Speeder T1 Kullaniyorum. Bİsİklet TaŞ Gİbİ )

Scudo
geçmiş olsun...kask takmak çok önemli..

iyi olmanıza sevindim.. tekrar geçmiş olsun. kask hayatta bi kaç kez işe yarıyor sadece ama ya olmasaydı dediğimiz zaman kasksız çıkmayı göze alamıyorum.

güvenli sürüşler.

Kask hayati önem taşır takmak yada takmamak sizin elinde ancak takılmasında her zaman fayda vardır..Sizede büyük geçmiş olsun Ucuz atlatmıssınız..

Gözlerimin önünde,kafasındaki kask parçalanan arkadaşı gördükten sonra,her gezide mutlaka takıyorum. Ya kafasında kask olmasaydı ? :)

bisiklet gelmeden kask vs aldım hatta işyerinde saklıyorum görenler gülüyo ama :) bende onlara gülüyorum içten içee ....:)

evet helle sultanbeyli gibibir yerde kask takınca herkez tip tip bakıyor güllüyor v.s ama ben hayla kask almadım.:)

@ÖMER KAYA

kaza esnasında seni koruması sana herkezin bakmasından, gülmesinden daha önemli Allah korusun keske taksaydım demek durumuna duşme.Hayatı önem taşıyor. Çok düştüm, otobüs dahi çarptı çok şükür kask sayesinde kafamı yere vurmayıp pekmezi akıtmadım.Bu kadar insanın başından geçen kazalar, düşüşler var hepsi sonunda kaskın önemini anlatıyor.Sen sen ol kask tak, gülenleri değil

Benim de bisiklet henüz gelmedi ama bugün gidip kask ve kilometre saati satın aldım. Evde bi takayım dedim hanım ve çocuklar gülmekten kırıldılar.Alışmak zor olacak...

Bence en iyi yapılan spor en güvenli olandır.Mantığı ile bisiklet kullanıyorum.Ve kasksız bisiklet sürmem

Evet kask tartışmasız hayat kurtaran bir parçamız. Ama kask hayat kurtarmanın yanında bir çok faydalı görevi de üsleniyor.

1- Zararlı güneş ışınlarından kafamızı koruyor
2- Rüzgarın kafamızın üzerinden dinamik bir şekilde akıp gitmesini sağlıyor.
3- Sinek , böcek vs gibi yaratıkların sürüş sırasında kafamıza çarpmasını veya yapışmasını önlüyor.
4 - Trafikte farkedilmemizi sağlıyor
5- Profosiyonel bir atmosfer yaratıyor :)
6- Dere tepe düz giderken mola sırasında ( cüzdan , eldiven vs minik şeyleri kaskın içine koyabilir ve geçici olarak depolayabiliriz)

Ve tabiki bunları yapabilmemiz için hayatta kalmamız gerekiyor. Onun için bu değerli hazineyi kullanalım.

Saygılar :)

gerçektende kask takılınca sürücülerde daha fazla ciddiye alıyor sizi...kask olmayınca ekmek almaya giden çocuk muamelesi yapılıyor..tecrübe ile sabittir :)

kesinlikle kask hayati onem tasıyor bizim için...

aslında kask komik bi hava katmaktansa dediginiz gibi daha artistik daha profesyonel bir görünüş katıyor sürücüye
ama tabi birazda kafa yapısıyla alakalı galiba aynı kask bi baskasında cok guzel dururken digerinde aynı sekilde durmuyor...
yinede güvenli bir sürüş için kaska devam... :)

Geri