Scudo Sports

ön lastik durduğu yerde bomba gibi patladı.

Bir iç lastik daha kaybetmek uğruna tekrar denenebilir ama tutsa bile o lastiğe ne kadar güvenilir, virajlarda sıkıntı yaratabilir o da çok büyük kaza riski demek. Bence takın şişirin elinizle lastik yanaklarından çekiştirin sağa sola üzerine bastırıp yana yatırın:D, ya da iyisi mi yeni lastik alın en dandik sağlam lastik bile hasarlı kaliteli lastikten iyidir kanımca.

Scudo
Evet 10 15 dk oluyor Adananin 00.40 sularinda ayni olay benim başima geldi 700kilometredir patlamayan , dis lastigi yeni degiştirdigim lastik pc oynarken laak diye patladi lan ne oluyor.dedim imkansiz bir sey bu.. foruma az bakayim dedim ayni olaylar yasanmis yokmu bunun aciklamasi. Bisikletim yol biskkleti içinde 100psi var idi 2 gün önce basmistim akil isi degil bu olay!

@Mehmet Meriç

Durduğu yer patladıysa muhtemelen jant bandından kaynaklanmıştır.Patlağın yerini kontrol edin jant tellerine denk geliyorsa yeni bir jant bandı takmanız lazım.

@klawizell
Jant bandi daha yeni degişmişti ama. Bügun bisikletçi ön arka akorta bakarken telleri sıkmişti ondan olabilirmi acaba.

Eliyle 2 teli yan yana..

@Mehmet Meriç

Yenide olsa jant bantlarının çeşitleri var.Hepsininde maksimum dayabildiği psi farklı.Bende zamanında dikkat etmediğimden 4 iç lastiğimden oldum.80 maks psi yazıyormuş üzerinde ama ben 110 basıyordum sonra yolun ortasında lastikler gümlüyordu.Sende bir kontrol et

Geri