2016dayken arkadaşın bisikletie bindiğimde frenlerinin ters bağlantılı olduğunu görmüştüm alışmak gibi hiç 1 sorun olmadan rahatça bisikleti kullandım Geçen senede düşünmüştüm hd frenleri de ters bağlantılı yapsam ne süper olurdu diye ama vazgeçtim
2009'da aldığım Scott Peak frenleri bu şekilde gelmişti. Onca yıldır kullanıyorum değiştirmek gelmedi aklıma. Diğer bisikletlerimde tam tersi ama sıkıntı olmuyor doğrusu.
@CmlCLK
Kesinlikle katiliyorum, madem konu hortlamayacak neden ozaman eski konular arsiflenmiyor. Özel bir cöp kutusu gibi bir sey yapilsin ve 2 seneyi gecmis konular direk oraya atilsin. Ama yok arsiflenmeyecek ise birakin hortlasin, hortlasin ne demek ya belki birisi 10 sene önce acilmis bisklet konusundaki bisiklet retro olarak aldi ve o bisiklet hakkinda sorusu var? Hazir konu varken yeni konu neden acilsin anlamiyorum.
Sonuna kadar size katiliyorum @CmlCLK Cemal bey.
@Mustafa Zeybek kusura bakmayin Mustafa bey, sitemim size degildi. Oyle anlasildiysam gercekten kusuruma bakmayin. Sadece sizin yazinizin altina denk geldi benim yazdiklarim. Bu ve bircok forumda karsima cikan "konu hortlattin" muhabbetinden biktigim icin yazdim
@Mustafa Zeybek TabancaTüfekForum (reklami da kabul edin artik ) adinda bir forum vardir. Uzun zamandir orayi takip ediyorum da, ister istemez hitap, uslup ve yazim kurallari konularinda karsimdaki insana baya bir resmi yazarim Aslinda kotu de olmuyor. Buyuk kucuk fark etmeksizin INSAN gibi yaziyorsun. Normalde agzi biraz bozuk biriyimdir
@CmlCLK
Tanımadığımız insanlara karşı resmiyet iyidir, gereklidir ama bizler birbirimizi tanıyor sayılırız. Bir yerden sonra alışkanlık haline geldiğini ben de farkettim forumun bana bisikletle ilgili şeyler haricinde kazandırdığı şeylerden biri de dil kullanımı. Yazı dilinde özenli davranmak bir noktadan sonra konuşma diline de etki ediyor. :rolleyes: