Scudo Sports

Ön far tavsİyesİ

Faruk ONUK

Daimi Üye
Tepki
57
Arkadaşlar gece ışıksız zifiri karanlığa yakın yollarda önümü aydınlatabilecek bir far arıyorum.Yurtdışı alışveriş sitelerinde çok uygun fiyatlı ürünler mevcut fakat kalitesi hakkında soru işaretleri var kafamda.Bu yolla alıp memnun kalan biri var mı acaba ?

Scudo
DX'den cree ürünlerininin iki modelini kullandım ve oldukça memnunum; ucuz fiyata yüksek kalite bahşediyorlar. Saatlerce yağmur altında kaldı 3-4 defa elimden düşürdüm hiç bir sorun çıkarmadı. Yaydığı ışık ise göz kamaştıran cinsten... eğer istersen video falan da koyabilirim :)

Cree t6 lardan alabilirsin 10 12 dolar mı ne kapına kadar geliyor.Gece dahi gözlüğümün camlarını şeffafa geçirmekle uğraşmıyorum güneş gözlüğüyle bile gece önümü görüyorum :D

Ebay den 2 hafta önce lily gibi bir kullanıcı adı olan Çinli bir satıcıdan Q5 ön far ve standart satılan arka farlardan birer adet aldım, toplamda 9 dolar verdim. Bugün sabah geldi kargo.

Ön far, idare eder. Yalnız ben şunu anladım, tek ışık ile zifiri karanlık bir yolda gitmek çok zor. Belki çok daha iyi ışıklar vardır bilemem ama bence 2 far almak daha iyi olur. Bu farı çoğu kişi kullanıyor, hatta far değil bildiğin küçük el feneri . 2 tane alındığında ideal bir şekilde kullanılabilir . Far/fener şu : (link)

t6 lar da epey kullanılıyor. Yaklaşık 10 dolara geliyor : (link)
Ben de ikinci far olarak alabilirim bunu. Biraz kullanayım q5i , yeterli gelmezse alırım t6 lardan .

Çok teşekkürler arkadaşlar.Bu kadar çabuk öneri beklemiyordum açıkçası :).Cree t6 lardan sipariş edicem bir tane bende.

Geri